Tijdelijk verhuur Leegstandwet Rotterdam

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Rotterdam wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Wonen in de Vergiliusstraat In Lombardijen heeft Interveste weer nieuw aanbod beschikbaar. Het betreft hier een  maisonette (dat betekent dus… Meer informatie ↓
€ 450,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1963
m2
70
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   2e toilet

Meer informatie

Wonen in de Vergiliusstraat

In Lombardijen heeft Interveste weer nieuw aanbod beschikbaar. Het betreft hier een  maisonette (dat betekent dus twee verdiepingen) met een woonoppervlakte van ongeveer 70m².

En van binnen?

Aan ruimte geen gebrek! De maisonette beschikt o.a. over een woonkamer, keuken, meerdere slaapkamers en heeft zelfs een tweede toilet! Ook krijg je een klein balkon, zodat je lekker een frisse neus kunt halen. Aan de achterzijde van het appartementencomplex is er de mogelijkheid om je auto (vrij) te parkeren. Wel zo fijn natuurlijk.

Club van Vrijwilligers

Voor deze woning zijn wij gericht op zoek naar bewoners die graag hun steentje willen bijdragen in de wijk. dit zal gaan om het maken van een praatje, af en toe de buren helpen me Hoe vaak jij als vrijwilliger aan de slag gaat en wat je gaat doen, stemmen we graag samen af. Er wordt wel van je verwacht dat jij je met enige regelmaat inzet als vrijwilliger, anders vragen wij je om niet te reageren op deze woonruimte.

Over de omgeving

De maisonettes bevinden zich boven een aantal winkels, zoals een kleine supermarkt en een bakker. Ideaal wanneer je even snel wat boodschappen wil kopen of om  een vers ontbijtje van de bakker te halen!

Bereikbaarheid van de woning

De woning is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo zitten zowel de bus- en tramhalte om de hoek van de straat en sta je binnen 10 minuten lopen op het treinstation Rotterdam Lombardijen.

Het centrum van Rotterdam is makkelijk met de fiets te bereiken. Ga je met de auto op pad, dan sta je binnen twee minuten op de snelweg!

Gapph VastgoedbeheerRotterdam Lombardijen vanuit de lucht

Wat kost deze tijdelijke huurwoning?

De kosten voor deze tijdelijke huurwoning bedragen € 450,- per maand. Dit bedrag is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Verder worden er servicekosten in rekening gebracht van € 20,50 per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod