Woning antikraak Rotterdam

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Rotterdam wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Tijdelijk wonen in Rotterdam! In het moderne Rotterdam komt op korte termijn appartementen beschikbaar en wij zoeken bewoners! Hoe ziet… Meer informatie ↓
€ 192,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1940
m2
55
kamers
2
  •   Balkon

Meer informatie

Tijdelijk wonen in Rotterdam!

In het moderne Rotterdam komt op korte termijn appartementen beschikbaar en wij zoeken bewoners!

Hoe ziet de woning eruit?

Deze woningen hebben een oppervlakte van ongeveer 55 m². Verder beschikken de woningen over een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers.  Woon je op de benedenverdieping? Dan heb je een tuin!

De ligging van het appartement

In de wijk zijn diverse opstappunten voor de tram, bus en zelfs de metro. Deze brengen je binnen de kortste keren naar het centrum of zelfs naar Den Haag. Het centraal station van Rotterdam is fietsend binnen 30 minuten te bereiken.

Op nog geen 5 minuten loopafstand van de woning vind je winkelcentrum Zuidplein. Hier kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen. 

Hoe zit dat met parkeren in Rotterdam?

In de omliggende straten van het appartementencomplex kun je de auto parkeren. Wel moet je rekening houden met eventuele parkeerkosten. 

Impressie van Rotterdam

We kunnen je vertellen hoe leuk Rotterdam is om te wonen, maar we kunnen het je beter laten zien! Hieronder zie je een video van Rotterdam, gefilmd door een drone. Zo kun je alvast even kennismaken met - wellicht - je toekomstige leefomgeving.

Gapph VastgoedbeheerRotterdam vanuit de lucht!

Over Rotterdam

Rotterdam is een grote, bekende stad waar genoeg te beleven valt. Zo heb je de iconische Holland America gebouwen, kubuswoningen en zo heeft Rotterdam de grootste haven van Nederland.

Wil je graag een bezoek brengen aan het centrum van Rotterdam? Je staat er al binnen 17 minuten fietsen. Ook met de auto sta je binnen een kleine 24 minuten rijden in het centrum van de stad. 

Je verwacht het misschien niet, maar naast al deze bruisende activiteiten is er ook nog voldoende ruimte in de omgeving voor groen en natuur. Zodra je de straat uitloopt sta je praktisch al in het Zuiderpark.

Wat kost wonen in Rotterdam via Gapph?

Je krijgt van ons een bruikleenovereenkomst. De vergoeding van dit ruime appartement bedraagt € 192,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra. Naast de maandelijkse kosten wordt er ook een klein bedrag van € 6,59 aan servicekosten in rekening gebracht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod