Antikraak Rotterdam

woning antikraak

Urkersingel

Samenvatting

Tijdelijk wonen in Rotterdam! In het moderne Rotterdam komt op korte termijn een leuk appartement beschikbaar! Hoe ziet de woning… Meer informatie ↓
€ 150,- p.p. / p.m.
anno
1940
m2
55
kamers
2
  •   Balkon

Meer informatie

Tijdelijk wonen in Rotterdam!

In het moderne Rotterdam komt op korte termijn een leuk appartement beschikbaar!

Hoe ziet de woning eruit?

De woonruimte heeft een oppervlakte van 55m² en beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Ook heeft de woning een aangrenzend balkon zodat je gedurende de warmere dagen lekker met de deur open kunt zitten. Woon je op de benedenverdieping? Dan krijg je een heerlijke tuin tot je beschikking.

De ligging van het appartement.

In de wijk zijn diverse opstappunten voor de tram, bus en zelfs de metro. Deze brengen je binnen de kortste keren naar het centrum of zelfs naar Den Haag. Het centraal station van Rotterdam is fietsend binnen 30 minuten te bereiken.

Hoe zit dat met parkeren in Rotterdam?

In de omliggende straten van het appartementencomplex kun je de auto parkeren. Wel moet je rekening houden met eventuele parkeerkosten. 

Een eerste impressie van Rotterdam

We kunnen je vertellen hoe leuk Rotterdam is om te wonen, maar we kunnen het je beter laten zien! Hieronder zie je een video van Rotterdam, gefilmd door een drone. Zo kun je alvast even kennismaken met - wellicht - je toekomstige leefomgeving.

Gapph VastgoedbeheerRotterdam vanuit de lucht!

Wat kun je in Rotterdam zoal doen? 

Rotterdam is een grote, bekende stad waar genoeg te beleven valt. Zo heb je de iconische Holland America gebouwen, kubuswoningen en zo heeft Rotterdam de grootste haven van Nederland.

Het centrum van Rotterdam

Wil je graag een bezoek brengen aan het centrum van Rotterdam? Je staat er al binnen 17 minuten fietsen. Ook met de auto sta je binnen een kleine 24 minuten rijden in het centrum van de stad. 

Rust en natuur in Rotterdam

Je verwacht het misschien niet, maar naast al deze bruisende activiteiten is er ook nog voldoende ruimte in de omgeving voor groen en natuur. Zodra je de straat uitloopt sta je praktisch al in het Zuiderpark.

Wat kost wonen in Rotterdam via Gapph?

De huurprijs van dit ruime appartement bedraagt € 150,- per maand. dit bedrag is exclusief gas, water en elektra. Naast de maandelijkse kosten wordt er ook een klein bedrag van € 6,59 aan servicekosten in rekening gebracht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod