Woning antikraak Rotterdam

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Rotterdam wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Over deze woning Deze leuke antikraakwoning in Vreewijk, stadsdeel Feijenoord, heeft een ruime woonkamer, keuken, badkamer, tuin en meerdere slaapkamers. Je zult in… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1913
m2
71
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Over deze woning

Deze leuke antikraakwoning in Vreewijk, stadsdeel Feijenoord, heeft een ruime woonkamer, keuken, badkamer, tuin en meerdere slaapkamers. Je zult in Rotterdam bijna geen goedkopere woonruimtes vinden dan deze en jij kan hier samen antikraak wonen voor Interveste!

Vreewijk, Rotterdam

Vreewijk is één van de relatief groene wijken in Rotterdam. Verschillende parken bevinden zich in de omgeving van deze woning. Hier kun je bijvoorbeeld een leuke wandeling maken. Verder is er een winkelcentrum met vele winkels in de buurt. Deze bevindt zich op loopafstand van de woning. De bus- en tramhaltes vind je om de hoek. Diverse uitvalswegen en snelweg A20 zijn snel en eenvoudig te bereiken, ideaal.

Ook is het welbekende evenementencentrum Ahoy Rotterdam te vinden op loopafstand van de woning die wij ter beschikking hebben. Dit is een accommodatie voor beurzen, evenementen, concerten, congressen en vergaderingen.

Gapph VastgoedbeheerRotterdam

Maandelijkse kosten

Belangrijk om te weten:
Bij deze antikraakwoning worden twee personen geplaatst. 
De bruikleenvergoeding bedraagt dan slechts € 130,- per persoon per maand. Voor deze woning betaal je geen servicekosten. De kosten zijn exclusief gas, water en elektra.


De foto's zijn ter indicatie, de daadwerkelijke staat van de woning kan afwijken.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod