Woning antikraak Rotterdam

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen in Rotterdam wel!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Rotterdam

Samenvatting

Deze antikraak woning met meerdere slaapkamers, ruime woonkamer, keuken en badkamer is beschikbaar. Ook beschikt de woonruimte over een achtertuin… Meer informatie ↓
anno
1922
m2
80
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Deze antikraak woning met meerdere slaapkamers, ruime woonkamer, keuken en badkamer is beschikbaar. Ook beschikt de woonruimte over een achtertuin en een voortuin.

Voor deze antikraakwoning zijn wij bij voorkeur op zoek naar stelletjes / twee personen die de woonruimte samen gaan betrekken.

Woningen in Vreewijk worden gerenoveerd

Vreewijk heeft een bijzondere plaats in de geschiedenis van de Nederlandse stedenbouw en architectuur. Het is een van de eerste en grootste tuindorpen in ons land en uitgeroepen tot beschermd stadsgezicht. Het tuindorp is toe aan een grondige opknapbeurt. Na 100 jaar ziet het er nog steeds prachtig uit en lijkt er op het eerste oog niet erg veel veranderd. De woningen voldoen alleen niet meer aan de eisen van de moderne tijd. De woningen worden de aankomende jaren dan ook allemaal opgeknapt. Tot die tijd worden de tijdelijk leeggekomen woonruimtes beheerd door Interveste die ze dan als antikraak woningen mag aanbieden.

Over de omgeving

Voor je dagelijkse boodschappen kun je te voet naar een dichtbijgelegen supermarkt. Ook kun je lopend naar Groene Hilledijk waar je vele winkeltjes zult vinden. Bus- en tramhaltes vind je om de hoek en diverse uitvalswegen en snelweg A20 zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Gapph VastgoedbeheerRotterdam Vreewijk

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.


De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod