Woning antikraak Rotterdam

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes

Samenvatting

In Pernis Rotterdam is er aanbod in de vorm van een leuke eengezinswoning. Het betreft hier een woning van ongeveer… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1955
m2
66
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

In Pernis Rotterdam is er aanbod in de vorm van een leuke eengezinswoning. Het betreft hier een woning van ongeveer 66m². De woning beschikt o.a. over een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer! De woning is echt ideaal voor de tuinliefhebbers, aangezien de woning een diepe achtertuin bevat. Hier kun je dus naar hartenlust tuinieren.

Over de omgeving

Pernis is een relatief klein dorp dat letterlijk tussen de havens van de gemeente Rotterdam is gevestigd. Het dorp kent nog geen 5000 inwoners, hierdoor krijg je hier nog het echte ‘dorpse’ gevoel terwijl de grote stad op een steenworp afstand te vinden is. Doordat Rotterdam zo dichtbij gelegen is, maakt dit Pernis een ideale locatie voor eventueel woon- en werkverkeer. Zo ben je met het openbaar vervoer binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam.

Niet iedereen zal het verwachten maar Pernis is omgeven door een mooi groen gebied. Zo vind je er o.a. het Pernisserpark. In het park vind je het Kinderbos, het Hertenkamp en er is zelfs een openluchtzwembad.

Op nog geen vijf minuten lopen van de woning bevindt zich een supermarkt waar je terecht kan voor al je dagelijkse boodschappen.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod