Antikraak Pernis

kamer antikraak

Ring

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Rotterdam Op zoek naar een betaalbare woonruimte in Rotterdam? Bekijk deze kamers in Pernis-Rotterdam! De ligging en… Meer informatie ↓
€ 300,- p.m. all-in 
anno
1900
m2
30
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Rotterdam

Op zoek naar een betaalbare woonruimte in Rotterdam? Bekijk deze kamers in Pernis-Rotterdam!

De ligging en bereikbaarheid van Rotterdam

Gelegen in een dynamische omgeving, tussen de havens van gemeente Rotterdam. Pernis is een rustig, gemoedelijk en groen tuindorp aan de zuidkant van Rotterdam. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nabije omgeving. De Supermarkten vind je op loopafstand van de woning.

Reis je met het openbaar vervoer? Voor de deur en in de omgeving vind je meerdere bushaltes en metrostation Pernis is op 3 minuten fietsafstand. Met de metro zit je zo in het centrum van Rotterdam. Makkelijk he?

Wat kun je doen in Pernis?

Pernis is een stad met veel voorzieningen, denk maar aan een supermarkt en huisartsenpost. Ook zijn er veel leuke activiteiten te doen: zo kun je genieten van de natuur, een hapje eten in een van de restaurants, een nieuwe film kijken in de bioscoop of genieten van de rijke geschiedenis van de wijk in het lokale museum. Ook zijn sportscholen en sportclubs aanwezig. Voor ieder wat wils.

Hoe zien de woning in Rotterdam eruit?

We krijgen op deze locatie regelmatig kamers beschikbaar. De oppervlakte van de beschikbare ruimte is 30 m². De kamers in het complex zijn netjes onderhouden. De sanitaire voorzieningen in deel je met je buren in het pand.

Heb je een auto? Dan kun je deze voor de deur parkeren.

Wat kost wonen in Rotterdam bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten zijn € 300,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod