Woning antikraak Zevenbergen

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Zevenbergen

Samenvatting

Deze ruime woning beschikt over drie slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, knusse keuken, nette badkamer, sanitaire voorzieningen en een voor- en achtertuin.… Meer informatie ↓
anno
1931
m2
139
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Deze ruime woning beschikt over drie slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, knusse keuken, nette badkamer, sanitaire voorzieningen en een voor- en achtertuin.
Er zijn gratis parkeergelegenheden voor de deur. Voorzieningen zoals het openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand.

Gapph VastgoedbeheerZevenbergen

Over de locatie

Je komt op fietsafstand van het centrum van Zevenbergen te wonen. Een supermarkt is zelfs op loopafstand te bereiken. In de straat wonen voornamelijk senioren, die behoefte hebben aan rustige buren en een leefbare omgeving.

Zevenbergen ligt bij Breda, Klundert en Etten-Leur. Op Loopafstand ligt NS station Zevenbergen. Je kunt hier met de trein naar Dordrecht en Rotterdam of juist de andere richting in naar Roosendaal en Antwerpen. Met de bus kun je naar Breda

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra. 

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod