Antikraak Woudenberg

woning antikraak

Zeisterweg

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Woudenberg Hé natuurliefhebber, op zoek naar een unieke woning in een groene omgeving? Dan is dit zeker… Meer informatie ↓
€ 150,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1827
m2
155
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Woudenberg

Hé natuurliefhebber, op zoek naar een unieke woning in een groene omgeving? Dan is dit zeker wat voor jou! Deze toffe vrijstaande woning is per direct beschikbaar en bieden we aan op basis van een bruikleencontract.

Over de woning

Deze ruime woning heeft ongeveer 155 m² aan woonoppervlakte, bestaand uit 5 kamers. Ruimte genoeg dus. Ook is er een enorme tuin waar jij lekker met je groene vingers aan de slag kunt en van de lente en zomer lekker kan genieten van het zonnetje. In de tuin vind je ook een schuur waar je extra spullen kwijt kunt.

De ligging en bereikbaarheid van Woudenberg

De woning is fijn gelegen in een rustige en groene omgeving. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in het centrum van Woudenberg of het plaatsje Maarn. Wat meer de drukte opzoeken? Met slechts een kwartiertje met de auto bevind je je in het centrum van Amersfoort, waar je naast grote ketens ook kleine boetiekjes, eetgelegenheden en supermarkten vindt.

Over Woudenberg

Natuurpracht en historische charme komen samen in het betoverende Woudenberg. Gelegen in het hart van Nederland, biedt deze schilderachtige gemeente een idyllische mix van groene landschappen en culturele schatten. Ontdek de rust en schoonheid van de uitgestrekte bossen en schilderachtige wandelpaden die Woudenberg omringen, ideaal voor natuurliefhebbers en wandelaars.

We kunnen je heel veel vertellen over deze fantastische plek, maar deze video geeft je een goede indruk:

Wat kost wonen in Woudenberg bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. Je woont in dit pareltje voor een prikkie! De maandelijkse kosten € 150,- per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra.  

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod