Woning antikraak Sassenheim

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woning in Sassenheim wel!
Meer info
Antikraakwoning in Sassenheim

Samenvatting

Deze woning in Sassenheim is gelegen op een gunstige locatie ten opzichte van alle benodigdheden zoals de supermarkt, het winkelcentrum… Meer informatie ↓
anno
1954
m2
77
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Deze woning in Sassenheim is gelegen op een gunstige locatie ten opzichte van alle benodigdheden zoals de supermarkt, het winkelcentrum en de bibliotheek. Met een oppervlakte van 77 vierkante meter heb jij een prachtige beneden -of bovenwoning. De woning bestaat uit een woonkamer, één slaapkamer, keuken en sanitaire voorzieningen.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt er jaarlijks nog steeds het bloemencorso plaats.

Grote steden zijn met de trein gemakkelijk bereikbaar. Je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn. 

Gapph VastgoedbeheerSassenheim van boven

Maandelijkse kosten

Als je hier samen gaat wonen betalen jullie per persoon € 130,- per maand. Als je alleen op de woonruimte gaat passen dan betaal je € 195,- Deze bedragen zijn exclusief het gebruik van gas, water en elektra. Hier komen servicekosten kosten bij van € 14,41.


De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod