Antikraak Oss

kamer antikraak

Saturnusstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Oss In dit voormalige woon-zorgcentrum hebben wij per direct plek voor meerdere bewoners. Ben jij op… Meer informatie ↓
€ 300,- p.m. all-in 
anno
1988
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Oss

In dit voormalige woon-zorgcentrum hebben wij per direct plek voor meerdere bewoners. Ben jij op zoek naar een fijne plek om te wonen? Ben je sociaal ingesteld en vind je het leuk samen met andere bewoners zorg te dragen voor deze locatie?

Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

De ligging en bereikbaarheid van Oss

De woning is gelegen in een prettige woonwijk. Voor al je dagelijkse boodschappen hoef je alleen maar even naar buiten te lopen, je woont namelijk tegenover een winkelcentrum! Een dagje naar Den Bosch of Nijmegen? Met de auto ben je hier in 25 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dan zit je op deze locatie goed. Met het treinstation van Oss op fietsafstand en verschillende bushaltes in de buurt, kun je gemakkelijk overal naartoe reizen!

Nijmegen en Den Bosch om de hoek!

Een dagje naar Den Bosch biedt gezellige straatjes, historische architectuur en heerlijke Bossche bollen. In Nijmegen kun je genieten van de charmante sfeer, prachtige rivierlandschappen langs de Waal en de levendige cultuur van de oudste stad van Nederland.

Hoe ziet het pand eruit?

Als je hier komt wonen krijg je de beschikking over twee eigen ruimtes die je helemaal zelf kunt inrichten. De kamers zijn ongeveer 25m² groot en je hebt de badkamer lekker voor jezelf. Koken doe je in de daarvoor bestemde gezamenlijke ruimte. Dit is in je eigen kamer niet toegestaan. Ook is er een huiskamer voor gezamenlijk gebruik. Ideaal om in de avond gezellig samen een spelletje te spelen of te relaxen.

Wat betaal je voor deze Gapph woonruimte in Oss?

Nou dat vertellen we je graag! Je krijgt van ons een bruikleenovereenkomst en de maandelijkse bedragen slechts € 300,-. En dit is inclusief gas, water en licht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod