Antikraak Linschoten

woning antikraak

Nieuwe Zandweg

Samenvatting

Deze fantastische boerderij kan jouw nieuwe thuishaven zijn. De boerderij bestaat uit verschillende gebouwen. Zo is er uiteraard het woongedeelte… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1952
m2
250
kamers
6
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Deze fantastische boerderij kan jouw nieuwe thuishaven zijn. De boerderij bestaat uit verschillende gebouwen. Zo is er uiteraard het woongedeelte en is er een grote schuur aanwezig die je als bergruimte kunt gebruiken. Een deel van het terrein is nog in gebruik door een agrariër, dus je zult de oprit naar de woning toe moeten delen.

Indeling boerderij

Het woongedeelte van de boerderij bestaat o.a. uit een woonkamer en vijf slaapkamers. Vier van de slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping en één slaapkamer bevindt zich op de begane grond. Uiteraard is er ook een keuken aanwezig. Dit is wederom een grote ruimte waar je meer dan voldoende plek hebt voor een grote tafel in te plaatsen, om vervolgens heerlijk uitgebreid een groots diner te organiseren.

Verder is er aan de voorkant nog een fijne buitenruimte te vinden. Dus wanneer je over groene vingers beschikt, kun je je hier heerlijk uitleven. 

Over de omgeving

Linschoten bevindt zich ten westen van Utrecht. Binnen 20 minuten sta je in het centrum van Utrecht. Dit maakt eventueel woon- en werkverkeer natuurlijk extra makkelijk. Linschoten is een klein dorpje (rond de 4000 inwoners) met veel pracht en praal. Zo staan er maar liefst 67 rijksmonumenten in het dorp. Verder zijn ook alle voorzieningen zoals bijvoorbeeld een supermarkt op 10 min. lopen afstand te bereiken.

De maandelijkse kosten

Bij deze antikraakwoning gaat de voorkeur naar twee personen.
Wanneer jullie samen in deze woonruimte dan betaal je slechts € 75,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra. Mocht je hier toch alleen gaan wonen (geen voorkeur van ons) dan betaal je per maand € 100,-. We weten het... het is een belachelijk laag bedrag. We zoeken dan ook een bijzonder goede huiswachten die goed oppassen op de omgeving en de boerderij.


Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod