Antikraak Montfoort

kamer antikraak

G. van Damstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Montfoort In dit voormalige schoolgebouw krijgen wij meerdere klaslokalen beschikbaar. Ben jij op zoek naar een… Meer informatie ↓
€ 300,- p.m. all-in 
anno
1980
m2
45
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Montfoort

In dit voormalige schoolgebouw krijgen wij meerdere klaslokalen beschikbaar. Ben jij op zoek naar een fijne plek om te wonen? Ben je sociaal ingesteld en vind je het leuk samen met andere bewoners zorg te dragen voor deze locatie?

Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Wonen in Montfoort

Montfoort is een stad in de provincie Utrecht. Het ligt super centraal, niet ver van steden zoals Utrecht, Woerden en Gouda. Het is omgeven door verschillende natuurgebieden, zoals de polders van het Groene Hart en Recreatiepark Montfoort. In deze gebieden kun je heerlijk wandelen, fietsen of varen.


De binnenstad van Montfoort heeft nog steeds veel historische gebouwen en monumenten, waaronder kerken, herenhuizen en oude stadsmuren. Maar ook voor een middagje winkelen ben je hier aan het juiste adres. De sfeervolle en karakteristieke straatjes nodigen uit tot eindeloos dwalen en ontdekken. Toch liever naar een iets grotere stad? Met een half uur rijden sta je in het sfeervolle Utrecht.

Ontdek Utrecht

De binnenstad van Utrecht is een bruisend en levendig centrum boordevol historische charme en moderne flair. Wandel door de sfeervolle grachten, bewonder de prachtige oude panden en ontdek gezellige pleinen vol terrasjes en winkels. Met zijn iconische Domtoren als middelpunt, biedt de binnenstad van Utrecht een unieke mix van cultuur, geschiedenis, winkelen en culinair genot, waardoor het een onvergetelijke bestemming is voor zowel locals als bezoekers.

Kijk je mee?


Hoe ziet het pand eruit?

Als je hier komt wonen krijg je de beschikking over een super ruim klaslokaal van gemiddeld 45m². Je deelt een douche en keuken met drie andere bewoners.
Wij weten als geen ander dat er mooie vriendschappen kunnen ontstaan wanneer je samen in een gebouw woont. Vanuit die sociale gedachte organiseren wij ook regelmatig leuke evenementen.

Wonen in een klaslokaal is uniek. Klaslokalen zijn vaak ruim en hebben grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. Dit zorgt voor een open en lichte leefomgeving.
Met de grote ruimte van een klaslokaal kun je creatief zijn met de indeling en de ruimte aanpassen aan je eigen behoeften en voorkeuren. Je kunt verschillende zones creëren voor wonen, werken, ontspannen, en meer.

Wat betaal je voor dit klaslokaal in Montfoort

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten bedragen € 300,-. Dit is inclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod