Woning antikraak Hendrik-Ido-Ambacht

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Hendrik-Ido-Ambacht

Samenvatting

Antikraakwonen in Hendrik-Ido-Ambacht In Hendrik-Ido-Ambacht hebben we een prachtige antikraakwoning beschikbaar voor de liefhebber! Het gaat hier om een ruime… Meer informatie ↓
anno
2001
m2
72
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Antikraakwonen in Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht hebben we een prachtige antikraakwoning beschikbaar voor de liefhebber! Het gaat hier om een ruime eengezinswoning met een woonoppervlakte van 72 vierkante meter.

Over de woning

De woning beschikt over een woonkamer, badkamer, een keukenblok en zeker drie slaapkamers. Ideaal, mocht je graag een fijne thuiswerkplek willen inrichten of een inloopkast maken! Om het plaatje compleet te maken heeft deze mooie tussenwoning een voor- en achtertuin waar je heerlijk je tuinstel kunt neerzetten. Ook mag je in deze woning huisdieren hebben, dus kan jouw hondje lekker door de tuin rennen!

In de buurt

Hendrik-Ido-Ambacht is een fantastische plek om te wonen. Je hebt er alle voordelen van de grote stad, maar dan in een dorp. Zo ligt de woning op loopafstand van winkelcentrum de Schoof, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen, maar ook voor kledingwinkels en een bezoekje aan de kapper. Daarnaast ligt de grote stad Rotterdam ligt op slechts 20 minuten afstand van de woning! 

Bereikbaarheid 

Daarnaast is Hendrik-Ido-Ambacht goed te bereiken met het openbaar vervoer. Zo vind je de eerste bushalte al op 2 minuten loopafstand. Ook kun je op veel plekken in de wijk je auto parkeren en ligt er op 2 minuten loopafstand een grote parkeerplaats waar je visite makkelijk de auto kwijt kan! 

Kostenplaatje

Wil jij graag op deze toplocatie wonen? Dat kan! De woning komt beschikbaar voor slechts € 140,- per persoon, per maand. Wil je hier graag alleen wonen? Dan betaal je € 210,- per persoon, per maand. Daarnaast wordt er maandelijks een klein (niet verrekenbaar) bedrag van € 3,41,- aan servicekosten in rekening gebracht.  

Let op: de getoonde foto's van de woonruimte zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijke ruimte! 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod