Kamer antikraak Eindhoven

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakkamer in Eindhoven

Samenvatting

Over deze woonruimte: In Eindhoven komen kamers beschikbaar in een voormalig zorgcomplex. De ruimtes zijn voorzien van gedeelde sanitaire voorzieningen… Meer informatie ↓
anno
1980
m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Over deze woonruimte:

In Eindhoven komen kamers beschikbaar in een voormalig zorgcomplex. De ruimtes zijn voorzien van gedeelde sanitaire voorzieningen en is omgeven door een tuin waar je prima in kunt zitten deze zomer.
Rondom het complex zijn diverse parkeerplekken beschikbaar. Bij het pand zelf is een fietsenstalling aanwezig.

Bereikbaarheid van het pand

Het complex ligt dicht bij het bruisende centrum van Eindhoven. De bushalte vind je op 5 minuten loopafstand. Indien je zelf een auto hebt kun je deze voor de deur parkeren en rij je binnen enkele minuten de A2 (of de N2) op. Zo ben je in no-time in 's-Hertogenbosch, Nijmegen of Tilburg.

Over de woonomgeving

Eindhoven is een stad die bekend staat om de technologie. Een van de bekendste merken uit Eindhoven is uiteraard Philips. Dit techbedrijf staat bekend om zijn innoverende technieken en zijn wereldberoemd geworden door de gloeilamp en hun cd-spelers. Meer dan honderd jaar geleden begon Philips de productie van de gloeilampen in Eindhoven.

Tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad die wederom nog bekend staat om hun innovatie en technologie. Denk bijvoorbeeld aan de Eindhovense Tech Campus.

Gapph VastgoedbeheerEindhoven

Maandelijkse kosten:

Voor deze kamer betaal je maandelijks slechts € 271,-. Dat bedrag is inclusief gas, water en elektra, dus je kunt zo elke maand behoorlijk wat centen opsparen.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod