Woning antikraak Arnhem

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Arnhem

Samenvatting

Op het Gelderseplein en in Kronenburg te Arnhem hebben wij een unieke mogelijkheid om wonen te combineren met vrijwilligerswerk in… Meer informatie ↓
anno
1971
m2
73
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Op het Gelderseplein en in Kronenburg te Arnhem hebben wij een unieke mogelijkheid om wonen te combineren met vrijwilligerswerk in de wijk. 

Wil jij samen met je buurtbewoners een steentje bijdragen aan een veilige en geborgen leefomgeving in deze wijken? Lees dan snel verder!

Voor deze leuke appartementen in Arnhem zijn we op zoek naar enthousiaste bewoners met huismeestertaken die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon houden én veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Herken jij jezelf in de onderstaande omschrijving?

Jij bent iemand met een sterke persoonlijkheid die 16 uur per week (of meer) beschikbaar is om dit vrijwilligerswerk uit te voeren. We gaan graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen en hoe jij deze uren zou willen verspreiden over de gehele week. Je bent sociaal ingesteld en durft andere bewoners aan te spreken op hun gedrag, zowel positief als negatief. Je hebt een hart voor de medemens en de wijkbewoners kunnen bij jou terecht voor een vlotte babbel. Je loopt graag een rondje in de wijk om alles goed in de gaten te houden. Met jou als bewoner weten we zeker dat de leefbaarheid en veiligheid van de buurt op nummer één staat.

Denk je dat jij hiervoor de geschikte kandidaat bent? Reageer snel op deze advertentie en lever de benodigde documenten aan. Je kunt dan tegen slechts een onkostenvergoeding wonen in een van de appartementen! Deal?

Let op! Omdat het hier gaat om een maatschappelijke woning kan het zijn dat het langer duurt voordat je antwoord krijgt op je reactie.

Maandelijkse kosten

Deze kosten voor de woonruimtes bedragen € 195,- per maand.
De servicekosten op het Gelderseplein bedragen € 110,90 per maand, deze kosten zijn inclusief stookkosten.

Op Kronenburg bedragen de servicekosten € 20,96.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Meer over wonen in Arnhem

Arnhem is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt zo’n 155.000 inwoners en ligt aan de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. De stad ligt aan beide zijden van de Rijn en staat internationaal bekend om de Slag om Arnhem.

Als Arnhemmer kun je heerlijk genieten in het Sonsbeekpark. In het park vind je rust en romantiek maar het bruist er ook van de energie tijdens tal van evenementen die er plaatsvinden. Verspreid door het park vind je diverse restaurants met schitterende terrassen, musea, trouwlocaties en zalen voor zakelijke bijeenkomsten. De stad Arnhem is tevens een bekende uitgaansstad.

Centraal gelegen ligt de Korenmarkt met voornamelijk grandcafés, discotheken, clubs en grote terrassen. Ook heeft Arnhem één van de mooiste treinstations van Nederland. Het heeft prachtige perron-overkappingen gekregen, hierdoor komt er veel licht binnen en voelt het ruimtelijk aan.

Handige links Arnhem

Uitgelicht aanbod