Kamer antikraak Aarle-Rixtel

Helaas!
Deze antikraakkamer wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakkamer in Aarle-Rixtel

Samenvatting

Terug naar school! Werd jij vroeger ook altijd moe van school en zou jij graag eens terug gaan om dit… Meer informatie ↓
anno
1973
m2
40
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Terug naar school!

Werd jij vroeger ook altijd moe van school en zou jij graag eens terug gaan om dit op een hele andere manier te ervaren? Dat kan! In Aarle-Rixtel kun je namelijk wonen in een voormalig schoolgebouw! 

wonen in een klaslokaal 

Wonen op school zou niet hetzelfde zijn als je geen klaslokaal tot je beschikking krijgt... Daarom doen we dat ook gewoon: je krijgt een heel klaslokaal van 40 vierkante meter, helemaal voor jezelf! Nog een voordeel: er is al een vloer in het schoolgebouw aanwezig zodat jij alleen maar hoeft te zorgen voor de leukste meubels en een huiselijk gevoel. 

Parkeergelegenheid

Het voormalige schoolgebouw is goed bereikbaar met de auto. Rondom het pand kun je je auto op vele plekken parkeren. Daarnaast is er een fietsenstalling aanwezig waar je fietsen en scooters overdekt kunt stallen. Fijn toch!

Sociale bewoners

Op deze toplocatie wonen al meerdere mensen via Interveste. Wél zijn we op zoek naar woningzoekenden die erg sociaal zijn. Waarom vragen we dat? In het voormalig schoolgebouw wonen namelijk ook Oekraïense vluchtelingen. We zoeken dus naar een bewoner die het niet erg vind om af en toe contact te leggen of een praatje te maken. Naast de vele woonruimtes is er ook één werkruimte op deze locatie gevestigd. 

In de buurt

Het voormalige schoolgebouw ligt op een centrale locatie in het dorp Aarle-Rixtel. Het prettige van wonen in Aarle-Rixtel is dat alles binnen handbereik is. Een bezoekje aan de kapper, de drogisterij, een restaurant of de supermarkt, je staat er met vijf minuten lopen. 

Ook het openbaar vervoer in Aarle-Rixtel is goed geregeld. Tegenover het schoolgebouw staat gelijk een bushalte! 

Gapph VastgoedbeheerAarle-Rixtel

Maandelijkse kosten

Wil jij deze unieke kans graag pakken en zie jij jezelf al wonen in dit voormalig schoolgebouw? Dat snappen we! En de kosten vallen ook nog eens reuze mee.

Voor wonen in jouw eigen klaslokaal betaal je slechts € 295,- per maand. Dit is zélfs al inclusief gas, water en elektra. Lekker voordelig!

Let op: de foto's van het klaslokaal zijn ter indicatie en kunnen mogelijk afwijken van de beschikbare woonruimte. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod