Huurwoning Zwijndrecht

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Afslag

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Zwijndrecht Een mooie oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Zwijndrecht. We krijgen… Meer informatie ↓
€ 399,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1984
m2
65
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Berging

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Zwijndrecht

Een mooie oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Zwijndrecht. We krijgen hier regelmatig 2 en 3-kamerappartementen beschikbaar in de buurt van het centrum.

Hoe ziet een appartement in Zwijndrecht eruit?

2- en 3-kamerappartementen op een steenworp afstand van het station in Zwijndrecht. Deze appartementen beschikken over een ruime woonkamer, basic keuken en badkamer en heeft een extra opslagruimte op de verdieping. Super praktisch wonen, want alles zit in je directe omgeving. Hier lees je in de volgende alinea meer over. 

Omgeving en bereikbaarheid van Zwijndrecht

Op nog geen 5 minuten fietsen van de woning vind je winkelcentrum Walburg. Hier vind je alle winkels die je nodig hebt zoals supermarkten, bakkers, drogisterijen en meer. Maar nog ook zit je zo op Station Zwijndrecht. Dat is slechts 150 meter lopen. Wil je even tot rust komen? Maak dan een wandeling door het Develbos.

Wonen in Zwijndrecht en werken in Rotterdam? Geen probleem. De oprit van de A16 naar Rotterdam is op 3 minuten rijden van je woning. Ook met het openbaar vervoer ben je zo op weg. Met de bus en trein om de hoek ben je zo op je gewenste bestemming!
Gapph VastgoedbeheerZwijndrecht

Wat kost wonen in Zwijndrecht bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. Dat betekent dat je hier gegarandeerd minimaal 6 maanden kunt huren. Maandelijks betaal je € 399,- per maand.

De servicekosten bedragen bij elk appartement € 141,80 per maand. O.a. je stookkosten zijn daar al in meegenomen, dus als het straks weer kouder wordt, betaal je niets extra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod