Tijdelijk verhuur Leegstandwet Sassenheim

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woning in Sassenheim wel!
Meer info
Tijdelijke huurwoning in Sassenheim

Samenvatting

Deze hoekwoning beschikt o.a. over een voor- en zijtuin. In de tuin bevindt zich ook een berging waar ruimte is… Meer informatie ↓
anno
1950
m2
57
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Deze hoekwoning beschikt o.a. over een voor- en zijtuin. In de tuin bevindt zich ook een berging waar ruimte is om bijvoorbeeld je fiets in te stallen. Deze woning in Sassenheim is beschikbaar op basis van tijdelijke verhuur en ligt op een zeer gunstige ligging ten opzichte van vele benodigdheden zoals verschillende supermarkten en allerlei winkels in een winkelcentrum. Ook vind je een bibliotheek in de buurt. Met een oppervlakte van 57m² heb je een prachtige woning.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Maar ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt jaarlijks de bloemencorso nog steeds plaats. Wil je toch liever naar de stad? Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 300,90. Er komt een klein bedrag per maand aan servicekosten bij, namelijk € 2,35. Alleen met een Mijn Interveste account kun je reageren.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Gapph VastgoedbeheerSassenheim van boven

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod