Huurwoning Zwijndrecht

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Marchantstraat

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Zwijndrecht Een mooie oplossing voor iemand die op zoek is naar een betaalbare woonruimte in Zwijndrecht. We… Meer informatie ↓
€ 450,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1979
m2
63
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Zwijndrecht

Een mooie oplossing voor iemand die op zoek is naar een betaalbare woonruimte in Zwijndrecht. We krijgen hier regelmatig leuke woningen beschikbaar in de wijk Walburg.

Hoe ziet een woning in Zwijndrecht eruit?

We hebben meerdere woningen beschikbaar. De woningen hebben 2 of 3 kamers, een woonkamer, basic keuken en badkamer en een knusse tuin waar jij zomers lekker van het zonnetje kunt genieten. Ook is er een schuurtje waar jij nog wat spullen kwijt kunt. 

Omgeving en bereikbaarheid van Zwijndrecht

Op nog geen 5 minuten fietsen van de woning vind je winkelcentrum Walburg. Hier vind je alle winkels die je nodig hebt zoals supermarkten, bakkers, drogisterijen en meer. Maar nog ook zit je zo op Station Zwijndrecht. Dat is slechts 8 minuutjes fietsen. Wil je even tot rust komen? Maak dan een wandeling door het Develbos.
Gapph VastgoedbeheerZwijndrecht

Wat kost wonen in Zwijndrecht bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. Dat betekent dat je hier gegarandeerd minimaal 6 maanden kunt huren. Maandelijks betaal je € 450,- per maand. Daarnaast betaal je € 5,70 per maand aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod