Wijk bij Duurstede

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Zandweg

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Wijk bij Duurstede Op zoek naar een fijne woonruimte in de buurt van Houten? Per direct… Meer informatie ↓
€ 403,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1954
m2
57
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Wijk bij Duurstede

Op zoek naar een fijne woonruimte in de buurt van Houten? Per direct hebben wij een ruime bovenwoning met beschikbaar in Wijk bij Duurstede!

De ligging en bereikbaarheid van Wijk bij Duurstede

De woning is gelegen in een prettige woonwijk. Voor al je (dagelijkse) boodschappen kun je terecht in het winkelcentrum Heul. Hier ben je namelijk zo! Je loopt er in 2 minuutjes naartoe. Een dagje naar Utrecht? Met de auto ben je hier in 30 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dan zit je op deze locatie goed, met verschillende bushaltes in de buurt, kun je gemakkelijk overal naartoe reizen!


Hoe zien de woningen in Wijk bij Duurstede eruit?

Deze bovenwoning heeft een ruime woonkamer, aparte keuken, twee slaapkamers en een balkon! Heb je een auto? Dan kun je deze gratis voor de deur parkeren.

Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Wijk bij Duurstede bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten bedragen € 402,65 per maand, exclusief gas, water en elektra. Ook betaal je per maand € 1,50 aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod