Huurwoning Westwoud

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Woudlust

Samenvatting

Over deze woning In Westwoud vind je deze knusse woningen. De woningen hebben een fijne uitstraling en liggen in een… Meer informatie ↓
€ 420,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Over deze woning

In Westwoud vind je deze knusse woningen. De woningen hebben een fijne uitstraling en liggen in een rustige omgeving van Noord-Holland. 

Bij binnenkomst van de woning, word je ontvangen in de hal. Vanuit hier loop je naar de nette woonkamer en keuken. Aan de keuken zit een aangrenzende berging en vanuit hier loop je de trap op naar zolder. De woning beschikt over één slaapkamer en heeft een fijne tuin. 

Dit is er te doen in de omgeving van Westwoud

Westwoud is onderdeel van de gemeente Drechterland. Op 10 minuten fietsen van de woning bevindt zich de dichtstbijzijnde supermarkt. Om de hoek zit de lokale sportvereniging Woudia.

In het nabijgelegen Hoogkarspel vind je alles wat je nodig hebt aan voorzieningen zoals een bakker, verschillende supermarkten, restaurants, etc. Ook beschikt Hoogkarspel over een ijsbaan en een tennisvereniging.

Gapph Vastgoedbeheer Het oude Westwoud

Maandelijkse kosten

De huurprijs voor deze tijdelijke woning bedraagt € 420,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 5,-.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod