Huurwoning Westwoud

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Woudlust

Samenvatting

In Westwoud bevinden zich deze knusse woningen. Bij de foto's staat een plattegrond toegevoegd van één van de woningen om… Meer informatie ↓
€ 420,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

In Westwoud bevinden zich deze knusse woningen. Bij de foto's staat een plattegrond toegevoegd van één van de woningen om je een idee te geven van de indeling. De woning beschikt over een woonkamer, één slaapkamer, een badkamer, een aparte keuken en een berging. Verder is er een zolderruimte aanwezig. Ook zijn er leuke tuintjes bij de woningen. De woning bevindt zich aan een klein hofje. In de aansluitende straten is er meer dan voldoende parkeergelegenheid te vinden.  

Over de woonomgeving

Westwoud is onderdeel van de gemeente Drechterland. Op 10 minuten fietsafstand bevindt zich de dichtstbijzijnde supermarkt. Om de hoek zit de lokale sportvereniging Woudia. In het nabijgelegen Hoogkarspel vind je alles wat je nodig hebt aan voorzieningen zoals een bakker, verschillende supermarkten, restaurants, etc. Ook beschikt Hoogkarspel over een ijsbaan en een tennisvereniging.

Gapph VastgoedbeheerHet oude Westwoud

Maandelijkse kosten

De huurprijs bedraagt € 420,- per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 5,-.

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod