Vught

tijdelijke verhuur

Van Miertstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Vught Op zoek naar een fijne woning in Vught? Per direct hebben we een leuke eengezinswoning… Meer informatie ↓
€ 550,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1905
m2
100
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Vught

Op zoek naar een fijne woning in Vught? Per direct hebben we een leuke eengezinswoning beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van Vught

De ligging van dit pand is ideaal. Het ligt direct aan de N65 en je kijkt uit over de mooie landerijen van Vught. Het centrum bereik je met een kleine 10 minuten met de auto. Wandel door het historische centrum van Vught en ontdek de charmante straatjes, winkels en eetgelegenheden. Er zijn verschillende gezellige cafés en restaurants waar je lokale gerechten kunt proeven.

Meer over Vught

Bezoek zeker even Kasteel Maurick. Dit prachtige kasteel en de omliggende tuinen zijn vaak toegankelijk voor het publiek. Het is een mooie plek voor een wandeling en om meer te leren over de lokale geschiedenis. Voor natuurliefhebbers is de Vughtse Heide ook een ideale plek om te wandelen en te genieten van de flora en fauna.

Natuurgebied de IJzeren Man is een recreatieplas met een mooi strand en diverse wateractiviteiten. Hier kun je zwemmen, wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Strandbad IJM is de ideale plek voor een lekkere lunch of een heerlijk drankje op een van de ligbedden.

Kijk je mee?

Hoe ziet de woning in Vught eruit?

Het gaat hier om een eengezinswoning van ongeveer 100m² met 4 kamers. De woning beschikt over een fijne tuin. Heb je een auto? Dan kun je deze op de oprit of in de straat parkeren. Wel zo handig!

Een boodschap doen? Geen probleem, de supermarkt zit om de hoek! En wil je op pad, dan is het station Vught lekker dichtbij. 

Wat kost wonen via Gapph in Vught?

Je krijgt van ons een contract op basis van Tijdelijke Veruur. De maandelijkse kosten bedragen €550 per maand, exclusief gas, water en elektra. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze tijdelijke verhuur woning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare tijdelijke verhuur woning.

Uitgelicht aanbod