Tijdelijk verhuur Leegstandwet Valkenswaard

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Valkenswaard wel!
Meer info

Samenvatting

In Valkenswaard heeft Interveste een leuke bungalow in beheer waar je heerlijk in kan verblijven. In de hal is de… Meer informatie ↓
€ 410,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1962
m2
63
kamers
2
 •   Parkeergelegenheid
 •   Tuin

Meer informatie

In Valkenswaard heeft Interveste een leuke bungalow in beheer waar je heerlijk in kan verblijven. In de hal is de meterkast en het toilet te vinden. Vanuit de hal kom je in de keuken terecht.

De keuken & bijkeuken

Via het raam boven het aanrecht kun je heerlijk de tuin in kijken terwijl je de groente voor het avondeten aan het snijden bent. Wil je even een frisse neus halen in deze tuin? Dan moet je vanuit de keuken naar de bijkeuken lopen. Hier kun je een leuke plek inrichten waar je de was kunt doen en laten drogen. Ook kun je hier een kast plaatsen waar al jouw voorraad aan eten, drinken en schoonmaakmiddelen ingezet kan worden. De achterdeur leidt je naar de grote achtertuin. Hier komen jouw groene vingers goed tot zijn recht. Je kunt hier heerlijk tuinieren, genieten van de zon en een lekker drankje drinken.

De woonkamer & slaapkamer

Ben je klaar met het bereiden van jouw maaltijd in de keuken. Dan loop je met jouw bord naar de grote woonkamer. Hier heb je een gezellige eethoek ingericht en kun je tijdens het eten via het grote raam aan de voorkant van de woning gezellig naar buiten kijken. Na het eten zet je de TV aan om jouw favoriete show te bekijken. Lekker zitten op de bank en voetjes omhoog.

Aan het einde van de avond maak je je klaar om naar bed te gaan, even nog je tanden poetsen in de badkamer en hierna lekker gaan slapen in de slaapkamer die grenst aan de woonkamer.

Over de woonomgeving

Op nog geen 5 minuten loopafstand van de woning zit een bushalte. Met de bus bereik je met gemak de omliggende plaatsen zoals bijvoorbeeld Eindhoven. Ook sta je met de auto binnen een half uurtje in het centrum van de bruisende stad Eindhoven.

Ben je een fietsliefhebber? Er liggen diverse fraaie natuurgebieden om de hoek die mooie fietsroutes bieden. 

Over Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard ligt onder de rook van Eindhoven en grenst aan onze zuiderburen, België. Het centrum van Valkenswaard ligt op loopafstand van de woning en daar zijn diverse lunch-/eetcafés en vele winkeltjes te vinden. Valkenswaard is een enorm veelzijdige gemeente waar natuurliefhebbers, culinaire fijnproevers, funshoppers, uitgaanspubliek en sportievelingen veel plezier kunnen beleven. Daarnaast worden er regelmatig diverse evenementen georganiseerd die zich in en rond het centrum van Valkenswaard afspelen. Zo is er jaarlijks het bloemencorso in Valkenswaard wat veel bezoekers trekt.

Maandelijkse kosten 

De kale huurprijs bedraagt € 410,- per maand exclusief gas, water en elektra. Tevens betaal je maandelijks een vast bedrag van € 2,84 aan servicekosten.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Huurwoning Valkenswaard

Het Noord-Brabantse Valkenswaard ligt in de Nederlandse Kempen. Het vormt sinds 1934 samen met Dommelen, Borkel en Schaft een gemeente. Valkenswaard is vooral een woonplaats voor forenzen die in België of Eindhoven werkzaam zijn.

Inwoners Valkenswaard

In 1440 woonden in Valkenswaard (destijds werd het Wedert genoemd) slechts 600 mensen in 135 huizen. Inmiddels zijn dat er ruim 30.000. 30% is tussen de 45 en 65 jaar oud en daarmee het sterkst vertegenwoordigd. Er wonen iets meer vrouwen dan mannen in het dorp.

Weetjes over Valkenswaard

 • Valkenswaard telt al jarenlang de meeste kroegen per inwoner van Nederland.
 • Valkenswaard kent twee uitgaansgelegenheden: De Statie en de Markt
 • De koopavond in Valkenswaard is op vrijdag
 • Een bewoner uit Valkenswaard heet Valkenswaardenaar
 • Miel Pijs voetbalde bij PSV en komt uit Valkenswaard
 • In september is het jaarlijkse bloemencorso
 • Het zwembad in Valkenswaard is genoemd naar de oorspronkelijke naam van de plaats "De Wedert".
 • Voor de duurste huurwoning op Funda.nl en Huurwoningen.nl betaalde je afgelopen jaar € 12.500 per maand.
 • Brabantia, bekende van allerlei keukenartikelen e.d. is gevestigd in Valkenswaard

Handige links Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard
VVV Valkenswaard
Centrum Valkenswaard

Uitgelicht aanbod