Tijdelijk verhuur Leegstandwet Sommelsdijk

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Sommelsdijk wel!
Meer info

Samenvatting

Tekst Dit huis ligt aan de Joos Jansestraat te Sommelsdijk in het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. Deze woning is gebouwd in 1962… Meer informatie ↓
€ 633,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1962
m2
78
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tekst


Dit huis ligt aan de Joos Jansestraat te Sommelsdijk in het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. Deze woning is gebouwd in 1962 en heeft een woonoppervlak van ongeveer 78 vierkante meter. Met een grote woonkamer, meerdere slaapkamers, keuken, badkamer en een apart toilet heb je in deze woning echt zeeën aan ruimte. Aan de achterkant is een lange tuin te vinden. Heerlijk dus om tot rust te komen.

Bereikbaarheid

Sommelsdijk is gelegen in de gemeente Goeree-Overflakkee. Met de N215 vind je de weg naar alle plaatsen van Goeree-Overflakkee zoals Dirksland, Stellendam, Nieuwe- en Oude-Tonge. Via de A29 ben je binnen 50 minuten in het bruisende Rotterdam.

Over de woonomgeving

Sommelsdijk is een dorp in de provincie Zuid-Holland, op het schiereiland en in de gemeente Goeree-Overflakkee. Het was een zelfstandige gemeente t/m 1965. In 1966 werd Sommelsdijk onderdeel van gemeente Middelharnis, en in 2013 gemeente Goeree-Overflakkee.

In deze met natuur en rust overgoten gemeente kun je met 10 minuten bij natuurspeelplaats Atlantia zijn waar ook een klein strand te vinden is. Ook het Middelharnis Badstrand is prima om tot rust te komen. De kuststrook van Goeree-Overflakkee staat ook bekend om zijn prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen.

Ondanks dat Sommelsdijk inmiddels geheel met Middelharnis is vergroeid, worden beide toch nog als aparte kern beschouwd.

Gapph VastgoedbeheerSommelsdijk

Maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte betaal je maandelijks € 633,-. Maandelijks worden er ook servicekosten in rekening gebracht van € 1,-. exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod