Tijdelijk verhuur Leegstandwet Someren-Eind

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Someren-Eind wel!
Meer info

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Someren-Eind In Zummere-End of D'end (in de volksmond) krijgen wij regelmatig leuke en betaalbare tussenwoningen beschikbaar. Over de… Meer informatie ↓
€ 450,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1963
m2
90
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Someren-Eind

In Zummere-End of D'end (in de volksmond) krijgen wij regelmatig leuke en betaalbare tussenwoningen beschikbaar. 

Over de woonruimtes

Deze leuke woningen hebben een oppervlakte van circa 90m². Op de begane grond vind je een woonkamer, een standaardkeuken, het toilet en een trapkast. Boven vind je, afhankelijk van de woonruimte, twee of drie slaapkamers en de badkamer. Ook is er een zolderruimte waar o.a. de cv te vinden is en je extra bergruimte hebt. Aan de achterzijde vind je de tuin met daarin een berging.

Bereikbaarheid van Someren-Eind

Via de binnendoorwegen kun je de snelweg nemen richting Eindhoven > Venlo via de A67 of aan de oostkant naar de A2 die Maastricht met Eindhoven verbindt. Someren-Eind ligt niet pal naast de snelweg, maar je bent er eigenlijk zo. Wil je met het openbaar vervoer reizen? Ook dat is mogelijk, want lijn 320 brengt je naar Helmond of Eindhoven. Daar kun je uiteraard verder via welke overstap dan ook, bijvoorbeeld met de trein (Helmond heeft meerdere treinstations).

Een kijkje in Someren

Wat kost het om hei te wonen via Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijke contract op basis van de Leegstandwet. Maandelijks betaal € 450,- aan huurkosten. Daarnaast betaal je een klein bedrag aan servicekosten, namelijk € 1,91 per maand.


Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod