Huurwoning Someren-Eind


tijdelijk verhuur Leegstandwet

Vijzelstraat 4

Samenvatting

Tussenwoning in Someren-Eind In Zummere-End of D'end (in de volksmond) komen tussenwoningen beschikbaar. En die zijn verrekkes (in de volksmond)… Meer informatie ↓
€ 450,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 260,- 
anno
1963
m2
90
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Tussenwoning in Someren-Eind

In Zummere-End of D'end (in de volksmond) komen tussenwoningen beschikbaar. En die zijn verrekkes (in de volksmond) goed betaalbaar! Wij zijn zoek op naar goede bewoners voor deze woonruimtes die daar binnenkort willen gaan wonen.

Over de woonruimtes

Dit zijn vrij normale rijtjeswoningen die eigenlijk alle ruimtes hebben die je zou verwachten. Zo vind je op de begane grond een woonkamer, een standaardkeuken het toilet en een trapkast. Boven vind je, afhankelijk van de woonruimte, twee of drie slaapkamers én een badkamer. En dan heb je, last but not least, de zolderruimte waar o.a. de cv te vinden is en je extra bergruimte hebt. Aan de achterzijde heb je een aardige tuin met daarin een berging om je fiets, gereedschap of wat je ook droog wil neerzetten te plaatsen. Daar is dus helemaal niets mis mee!

Bereikbaarheid van Someren-Eind

Via de binnendoorwegen kun je de snelweg opschieten richting Eindhoven > Venlo via de A67 of aan de oostkant naar de A2 die Maastricht met Eindhoven verbindt. Someren-Eind ligt niet pal naast de snelweg, maar je bent er eigenlijk zo. Wil je met het openbaar vervoer reizen? Ook dat is mogelijk, want lijn 320 brengt je naar Helmond of Eindhoven. Daar kun je uiteraard verder via welke overstap dan ook, bijvoorbeeld met de trein (Helmond heeft meerdere treinstations).

Over Someren

Someren-Eind is een rustig dorpje met minder dan 4000 inwoners. Het is nog niet heel oud, want ontstond pas in in de tweede helft van de 19e eeuw bij de ontginning van de Peel. Ben je benieuwd hoe het er in de winter uit kan zien? Bekijk dan zeker even deze winterse dronebeelden waar het met sneeuwgevulde landschap je prachtige in beeld is gebracht:

Wat je betaalt om hier te wonen

Voor een tussenwoning in Someren-Eind betaal je per maand € 450,- aan huurkosten. Het gaat hier om tijdelijke verhuur op basis van de Leegstandwet, hetgeen onder andere inhoudt, dat je hier gegarandeerd 6 maanden zult wonen. Daarnaast betaal je een klein bedrag aan servicekosten, namelijk € 1,91 per maand. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van je gas, elektra en wateraansluitingen.


Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod