Huurwoning Schoorl


tijdelijk verhuur Leegstandwet

Smeerlaan 1

Samenvatting

Dit gebouw werd in 1931 geopend als het Gemeentelijk Gymnastieklokaal van Schoorl. Inmiddels is het pand niet meer in als… Meer informatie ↓
€ 400,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
m2
40
kamers
2

Meer informatie

Dit gebouw werd in 1931 geopend als het Gemeentelijk Gymnastieklokaal van Schoorl. Inmiddels is het pand niet meer in als zodanig in gebruik. Interveste is nu op zoek naar geschikte, rustige kandidaten voor dit sfeervolle en knusse pand. Het betreft leuke kleinschalige appartementen die zich op de begane grond bevinden. De oppervlakte van een appartement bedraagt ongeveer 40m². Uiteraard beschikt het appartement over alle voorzieningen zoals een woonkamer met keuken, een slaapkamer, een badkamer en een aparte toiletruimte. De appartementen hebben ook elk een eigen tuintje. Verder beschikt het pand over een berging die je kunt delen met je medebewoners.

Over Schoorl

Schoorl is een dorpje binnen de gemeente Bergen in de provincie Noord-Holland. Gemakken zoals een supermarkt en bushaltes liggen op enkele minuten fietsafstand van de woonruimte. Schoorl is een rustig dorp met een relatief klein aantal inwoners. Het staat in de omgeving bekend vanwege de ‘Klimduin’. Schoorl grenst namelijk aan de hoogste duinen van Nederland. De Klimduin is maar liefst 51m² hoog en komt midden in het dorp uit!

Maandelijkse kosten

De kosten van deze woning zijn € 400,- per maand. Deze kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

Club van Vrijwilligers Van de nieuwe bewoners van dit prachtige pand vragen wij wel wat extra’s. Het pand heeft namelijk een gemeenschappelijke tuin. Ook grenst het aan het "Voedselbos" wat behoort tot de gemeente. Wij zoeken kandidaten die in het bezit zijn van ‘groene vingers’. Het wordt zeer op prijs gesteld wanneer je een vrijwillige bijdrage levert aan het onderhoud van de gemeenschappelijke tuin en je samen met de overige bewoners deelneemt aan het onderhoud van dit Voedselbos.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod