Huurwoning Sassenheim

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Westerstraat

Samenvatting

Deze benedenwoning in Sassenheim is tijdelijk te huur en ligt op een zeer gunstige ligging ten opzichte van vele benodigdheden zoals… Meer informatie ↓
€ 365,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1954
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Deze benedenwoning in Sassenheim is tijdelijk te huur en ligt op een zeer gunstige ligging ten opzichte van vele benodigdheden zoals verschillende supermarkten en allerlei winkels in een winkelcentrum. Ook vind je een bibliotheek in de buurt. Met een oppervlakte van 50 m² heb je een prachtige woning waar je minimaal zes maanden in kunt wonen. Dat is de garantie die wij bieden bij tijdelijke huurwoningen.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Maar ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt jaarlijks de bloemencorso nog steeds plaats. Wil je toch liever naar de stad? Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Servicekosten van de huurwoning

De maandelijkse huur bedraagt € 365,30. Er komt bij de huurprijs van deze huurwoning in Sassenheim een klein bedrag per maand aan servicekosten, namelijk € 14,41. Alleen met een Mijn Interveste account kun je reageren.


De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Gapph VastgoedbeheerSassenheim van boven

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod