Huurwoning Sassenheim

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Jacoba van Beierenlaan

Samenvatting

Deze tijdelijke huurwoning in Sassenheim is gelegen op een gunstige locatie ten opzichte van alle benodigdheden zoals de supermarkt, het winkelcentrum… Meer informatie ↓
€ 424,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
9000
m2
58
kamers
5

Meer informatie

Deze tijdelijke huurwoning in Sassenheim is gelegen op een gunstige locatie ten opzichte van alle benodigdheden zoals de supermarkt, het winkelcentrum en de bibliotheek. Met een oppervlakte van 58 vierkante meter heb jij een prachtige bovenwoning waar je in elk geval zes maanden in kunt wonen. Dat is de garantie die wij bieden bij tijdelijke huurwoningen.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Maar ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt jaarlijks de bloemencorso nog steeds plaats. Wil je toch liever naar de stad? Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Gapph VastgoedbeheerSassenheim van boven

Kosten van de huurwoning

De huurprijs van de woning ligt op € 424,44 per maand. Aan servicekosten betaal je maandelijks een bedrag van € 2,35.

Gapph VastgoedbeheerSassenheim van boven

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod