Tijdelijk verhuur Leegstandwet Sassenheim

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Sassenheim wel!
Meer info

Samenvatting

Deze woning in Sassenheim is tijdelijk te huur en ligt op een zeer gunstige ligging ten opzichte van vele benodigdheden… Meer informatie ↓
€ 365,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1921
m2
87
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Deze woning in Sassenheim is tijdelijk te huur en ligt op een zeer gunstige ligging ten opzichte van vele benodigdheden zoals verschillende supermarkten en allerlei winkels in een winkelcentrum. Ook vind je een bibliotheek in de buurt.

Met een oppervlakte van 87m² heb je een prachtige woning. De woning is opgedeeld in 2 verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, de keuken, een kantoor, de binnen berging en een toilet. Boven heb je de badkamer en 3 ruime slaapkamers. Als kers op de taart heb je nog een eigen tuin waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Parkeren zal ook zeker geen probleem zijn. Voor de woning heb je genoeg plek om de auto aan de straat kwijt te kunnen.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Maar ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt jaarlijks de bloemencorso nog steeds plaats. Wil je toch liever naar de stad? Met de trein heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Kosten van de huurwoning

De maandelijkse kosten bedragen € 364,99. Er komt bij de huurprijs van deze huurwoning in Sassenheim een klein bedrag per maand aan servicekosten, namelijk € 1,00

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Gapph VastgoedbeheerSassenheim van boven

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod