Huurwoning Roermond

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Schepen van der Portenstraat

Samenvatting

Deze tijdelijke verhuurwoning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en badkamer.Gelegen in Roermond krijgen wij dit mooie appartement… Meer informatie ↓
€ 420,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1966
m2
71
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Deze tijdelijke verhuurwoning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en badkamer.

Gelegen in Roermond krijgen wij dit mooie appartement beschikbaar. Het appartement heeft een woonoppervlakte van  71m². Het appartementencomplex is gebouwd in 1966. De woonruimte is verdeeld in een ruime woonkamer, slaapkamers, keuken en een douche- en toiletruimte. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Over de omgeving

De woning bevindt zich in een fijne en rustige omgeving in Roermond. Roermond is een prachtige stad die veel te bieden heeft.

Elk jaar weten ook veel toeristen de weg te vinden naar deze leuke stad, dit is mede doordat Roermond een echte winkelstad is. Zo vind je er bijvoorbeeld het welbekende Designer Outlet Roermond. Verder zijn er in Roermond vele plassen en meren te vinden waar je heerlijk van de buitenlucht kan genieten. Op deze plassen vind je regelmatig surfers en zeilers die hier hun sport beoefenen. Ook de verschillende jachthavens zijn heerlijk om doorheen te slenteren.

Gapph VastgoedbeheerRoermond

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 420,-. De kosten zijn exclusief water, elektra en de gaskosten voor het koken. Voor deze woning betaal je € 128,12 aan servicekosten, inclusief blokverwarming.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod