Huurwoning Poortugaal

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Repelstraat

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Poortugaal We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte. We… Meer informatie ↓
€ 530,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1954
m2
80
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Poortugaal

We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte. We krijgen een mooie woning in Poortugaal beschikbaar. 

Over de woning

Deze woning heeft ongeveer 80 m² woonoppervlakte en 3 kamers! De woning beschikt onder andere over een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer. En als kers op de taart kun jij in de lente en zomer lekker in de tuin genieten van het zonnetje. Verder ligt er in de woning in elke kamer een mooie vloer.

De ligging en bereikbaarheid van Poortugaal

De woning is gelegen in een rustige en fijne buurt. Vlak bij metrostation Poortugaal en Tussenwater. Je zit hier namelijk al in 5 minuten fietsen. Ook heb je in de omgeving meerdere bushaltes die een makkelijke verbinding hebben naar het centrum van Rotterdam.

Deze woning heeft alle gemakken binnen handbereik. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in het dorp. Hier vind je de supermarkt, kledingwinkeltjes, de drogist en eetgelegenheden.

Over Poortugaal

Vroeger was Poortugaal een boerendorp met voornamelijk vlas-, groente- en fruitteelt. Tegenwoordig werken veel inwoners in Rotterdam of het Rotterdamse havengebied. Vanaf de jaren zestig verrezen op het grondgebied van Poortugaal de Rotterdamse wijken Meeuwenplaat, Zalmplaat en Boomgaardshoek. Bij de gemeentelijke herindeling van 1985 zijn deze wijken door de gemeente Rotterdam geannexeerd en is Poortugaal met het buurdorp Rhoon gefuseerd tot de gemeente Albrandswaard.

Wat kost tijdelijk huren in Poortugaal bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. Je betaalt per maand € 530 aan huur. Dit is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je € 1,56 aan servicekosten per maand.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod