Huurwoning Poortugaal


tijdelijk verhuur Leegstandwet

Kerkachterweg 21

Samenvatting

Op zoek naar een leuke tijdelijke huurwoning in omgeving Rotterdam? Binnenkort komt deze leuke eengezinswoning in Poortugaal beschikbaar. De woonruimte… Meer informatie ↓
€ 500,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1948
m2
73
kamers
0
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Op zoek naar een leuke tijdelijke huurwoning in omgeving Rotterdam?

Binnenkort komt deze leuke eengezinswoning in Poortugaal beschikbaar. De woonruimte heeft een oppervlakte van circa 80m² en bevindt zich in een mooie wijk van het dorp. 

Hoe ziet deze woning er van binnen uit?

De woning beschikt onder andere over een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Daarnaast heb je de beschikking over een achtertuin met een schuurtje, waar gemakkelijk je fiets kunt stallen. 

Over de woonomgeving van Poortugaal

Poortugaal telt ruim 10.000 inwoners. Het dorpje heeft een eigen metrostation en heeft dan ook een snelle verbinding met het centrum van Rotterdam. Het levendige dorp Poortugaal beschikt over meerdere winkels, een kapper, sportschool en een supermarkt. De dichtstbijzijnde supermarkt en het centrum van Poortugaal ligt op 6 minuten lopen van de woning. 

Een stukje historie over Poortugaal

Vroeger was Poortugaal een boerendorp met voornamelijk vlas-, groente- en fruitteelt. Tegenwoordig werken veel inwoners in Rotterdam of het Rotterdamse havengebied.

Vanaf de jaren zestig verrezen op het grondgebied van Poortugaal de Rotterdamse wijken Meeuwenplaat, Zalmplaat en Boomgaardshoek. Bij de gemeentelijke herindeling van 1985 zijn deze wijken door de gemeente Rotterdam geannexeerd en is Poortugaal met het buurdorp Rhoon gefuseerd, tot de gemeente Albrandswaard.

Een eerste impressie van Poortugaal

Poortugaal is een mooi dorp om in te wonen en dat willen we je graag laten zien! Bekijk de beelden van Poortugaal

Gapph VastgoedbeheerPoortugaal van boven

Wat kost tijdelijk huren in Poortugaal bij Interveste?

Heb jij interesse in deze tijdelijke huurwoning? De maandelijkse kosten voor deze woning bedragen € 500,-.  Dit bedrag is exclusief de kosten van gas, water en elektra. De servicekosten voor deze woning bedragen € 1,56 per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod