Huurwoning Poortugaal


tijdelijk verhuur Leegstandwet

Schutskooistraat 21

Samenvatting

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Poortugaal Deze woning die beschikbaar komt in Poortugaal heeft een oppervlakte van ongeveer 69m². De woning… Meer informatie ↓
€ 500,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1954
m2
69
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Poortugaal

Deze woning die beschikbaar komt in Poortugaal heeft een oppervlakte van ongeveer 69m². De woning beschikt onder andere een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer.

De ruimte maakt deel uit van een groter project dat we beheren. Dit betekent dat we in dezelfde straat en dezelfde wijk meerdere woningen beheren en er geregeld nieuwe ruimtes bij komen.

Over de omgeving van Poortugaal

Vroeger was Poortugaal een boerendorp met voornamelijk vlas-, groente- en fruitteelt. Tegenwoordig werken veel inwoners in Rotterdam of het Rotterdamse havengebied. Poortugaal telt ruim 10.000 inwoners. Het levendige dorp Poortugaal beschikt over meerdere winkels, een kapper, sportschool en een supermarkt.

Verkeer en vervoer in Poortugaal

Het dorpje heeft een eigen metrostation en daarmee een snelle verbinding met het centrum van Rotterdam. Ook zijn er diverse bushaltes op loopafstand te bereiken, waardoor je snel op bestemming bent. 

In de straat is er voldoende parkeergelegenheid om jouw auto te parkeren. 

Gapph VastgoedbeheerPoortugaal van boven

Wat kost deze tijdelijke huurwoning bij Interveste?

De kosten voor deze tijdelijke huurwoning bedragen € 500,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra.

Daarnaast wordt er maandelijks een klein bedrag aan servicekosten in rekening gebracht. De servicekosten voor deze woning bedragen € 1,56 per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod