Huurwoning Oss

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Reigerstraat

Samenvatting

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Oss Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In de Vogelbuurt in Oss krijgen wij… Meer informatie ↓
€ 395,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 206,- 
anno
1948
m2
80
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Oss

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In de Vogelbuurt in Oss krijgen wij regelmatig woningen beschikbaar. 

Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

Hoe ziet de woning eruit?

Deze leuke woningen beschikken over een ruime woonkamer, keuken, maar liefst 3 slaapkamers, badkamer, een berging en een knusse achtertuin. Je groene vingers komen dus zeker van pas!

De ligging in Oss

De woning ligt in de Vogelbuurt. Op loopafstand vind je het station van Oss waar je de trein naar bijvoorbeeld Den Bosch of Nijmegen pakt. De supermarkt is op slechts één minuut fietsafstand, ideaal voor het doen van je dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er natuurlijk drogisterijen en andere winkels in de buurt. Maar in Oss is nog zoveel meer te beleven. Wat dacht je van een bezoekje aan het museum, een heerlijke avondje uit in Theater de Lievekamp of plezier maken in Golfbad Oss. 

Den Bosch en Nijmegen om de hoek!

Zin in wat anders? Binnen een half uurtje rijden sta je in het centrum van een van deze twee toffe steden. Een dagje winkelen, varen op de Binnendieze van Den Bosch of een festivalletje meepakken in het Goffertpark, het kan allemaal!

Kijk je mee?


Wat zijn de kosten om hier te wonen?

De huurprijs van deze woning bedraagt € 395,- per maand. Daarnaast betaal je nog € 3,50 per maand aan servicekosten.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod