Tijdelijk verhuur Leegstandwet Oss

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Oss wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Oss Op zoek naar een fijne woonruimte in Oss? Per direct hebben wij een bovenwoning met… Meer informatie ↓
€ 395,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1951
m2
90
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Schuur
  •   Berging

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Oss

Op zoek naar een fijne woonruimte in Oss? Per direct hebben wij een bovenwoning met twee verdiepingen beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van Oss

De woning is gelegen in een prettige woonwijk. Voor al je (dagelijkse) boodschappen kun je terecht in het centrum van Oss. Hier ben je namelijk zo! Je fietst er in 4 minuutjes naartoe en lopend doe je er een kwartiertje over. Een dagje naar Den Bosch? Met de auto ben je hier in 25 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dan zit je op deze locatie goed, met het treinstation van Oss en verschillende bushaltes in de buurt, kun je gemakkelijk overal naartoe reizen!

Hoe zien de woningen in Oss eruit?

Deze bovenwoning bestaat uit twee verdiepingen en maar liefst 3 slaapkamers! Eén ding is zeker, met zoveel ruimte in huis én een berging kom jij aan opbergruimte niet tekort!

Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Oss bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten bedragen € 395,- per maand, exclusief gas, water en elektra. Ook betaal je per maand € 3,50 aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod