Huurwoning Middenmeer

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Torenstraat

Samenvatting

Eengezinswoningen in de kop van Noord-Holland Midden in de Wieringermeerpolder in de gemeente Hollandse Kroon vind je Middenmeer. En daar hebben… Meer informatie ↓
€ 434,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1947
m2
87
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder

Meer informatie

Eengezinswoningen in de kop van Noord-Holland

Midden in de Wieringermeerpolder in de gemeente Hollandse Kroon vind je Middenmeer. En daar hebben we nu een aantal ruime woningen beschikbaar. Ben je op zoek naar woonruimte in de Kop van Noord-Holland? Lees dan snel verder.

Deze woonruimtes zijn van alle gemakken voorzien en hebben naast keuken ook een bijkeuken en separaat toilet. Hier en daar is wat extra liefde nodig maar dan je heb ook echt wat! Naast de drie slaapkamers beschikt het huis ook over een zolder en een voor- en achtertuin. Het is wel een vereiste dat je er voor zorgt dat deze op orde blijven. Dus een beetje groene vingers heb je wel nodig.

Parkeren en vervoer in Middenmeer

Hoewel Middenmeer in de polder ligt, is de A7 die Amsterdam met Groningen verbindt, op nog geen 3 minuten afstand snel te bereiken. Het voordeel is dat je jouw auto lekker voor je eigen huis kunt parkeren. En dat is helemaal gratis.

Geen auto? De buslijn van Hoorn naar Den Helder vind je op 4 minuten loopafstand. Dat is eigenlijk net zover als de supermarkt.

De straat kijkt uit op de kerktoren van de Hervormde Kerk die weer vlak naast de kanalen ligt. Je krijgt een mooi overzicht in onderstaande drone video.


Wat kost wonen in Middenmeer bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. Het maandbedrag is afhankelijk van de woning maar ligt ongeveer tussen de € 381,72 en € 497,88 per maand. Een bedrag van ongeveer een euro betaal je maandelijks aan servicekosten, voor de glasverzekering.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod