Huurwoning Middelburg

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Het Zwin

Samenvatting

Zeer complete appartementen Middelburg Deze compleet ingerichte huurappartementen zijn voor Gapph speciaal, aangezien het hier niet om tijdelijk verhuur gaat.… Meer informatie ↓
€ 694,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
2023
m2
78
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon

Meer informatie

Zeer complete appartementen Middelburg

Deze compleet ingerichte huurappartementen zijn voor Gapph speciaal, aangezien het hier niet om tijdelijk verhuur gaat. Je hoeft er dus niet na zes maanden weer uit, maar kunt er blijven wonen zo lang als dat nodig is. Het bestemmingsplan geeft aan dat dit 15 jaar kan zijn. Nog specialer: Inwonende minderjarige kinderen zijn dan ook toegestaan!

Let op: deze volledig nieuwe woonruimtes zijn gereserveerd voor spoedzoekers. Lees verderop wie er voor in aanmerking komen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Grote appartementen

De appartementen zijn nieuw. Echt nieuw! De vierpersoons appartementen tellen vier kamers (drie slaapkamers) en een keuken welke volledig is ingericht. De tweepersoons appartementen hebben twee kamers (één slaapkamer) en ook een volledig ingerichte keuken. In elke woning ligt er al vloerbedekking in de gehele woonruimte.

Spoedzoekers zonder of mét kinderen

Dit is speciaal voor ons. Aangezien we het nu niet over een tijdelijk contract hebben kunnen we voor deze woningen ook minderjarige kinderen plaatsen. Maar alleen als je gezin valt onder het kopje spoedzoeker.

Spoedzoekers? Wie zijn dat?

Spoedzoekers zijn woningzoekenden die door uitzonderlijke situaties per direct op zoek zijn naar onderdak. Een aantal voorbeelden:

  • Bij huisuitzettingen (niet door eigen schuld) of gedwongen verkoop, dit kan bijvoorbeeld zijn door baanverlies. Door financiële problemen is er geen zekerheid dat zij toekomstige huur wel kunnen betalen. Desondanks is er voor deze groep een grote behoefte naar snel beschikbare, betaalbare woonoplossingen.
  • Economisch daklozen. Dat zijn mensen die redelijk zelfredzaam zijn, soms zelfs werken, maar door pech of (relatief kleine) problemen op straat belanden.
  • Echtscheidingen en andere verbroken relaties. Een snelle oplossing is dan gewenst voor tenminste één van de vertrekkende partners. Scheidingen leiden ook vaak tot financiële problematiek voor de twee ‘nieuwe’ huishoudens, waardoor veel woonoplossingen niet (meer) haalbaar zijn. De oplossingen moeten dus ook betaalbaar zijn. Dit allemaal kan ook gelden voor verbroken relaties tussen samenwonende personen.
  • Levert het problemen op om langer bij je ouders te moeten wonen door de woningkrapte? Ook dan maak je kans op deze woonruimte.

Wat is er te doen in Middelburg

Veel! Naast dat Middelburg vol staat met mooie monumentale panden, is het centrum gevuld met activiteiten voor jong en oud. Zo is momenteel Middelburg Winterstad aanwezig in het centrum. Regent het niet? Dan kun je met een rondvaartbootje de prachtige grachten van Middelburg aanschouwen. Vergeet niet te bukken onder sommige bruggetjes. Wil je er liever zelf op uit? Dan worden er ook kano's en sups verhuurd.

Meer activiteiten? Denk aan hyperbowling, skateparken, 13e-eeuws kasteel 't Hof Popkensburg, glowgolf, indoor karting, een bezoek aan de kaasboerderij, bezoek een van de vele kunstgalerieën, maak een rondleiding door het prachtige stadhuis. Meer weten? Je kunt ook onderstaand filmpje eens bekijken:

Gapph VastgoedbeheerWat is er te doen in Middelburg

Wat zijn de kosten om te wonen in Middelburg?

Er zijn meerdere appartementen. We hebben het in deze advertentie bewust over de grote ruimtes die geschikt zijn om een ouder met kinderen te huisvesten. Je betaalt voor een vierpersoons appartement ongeveer € 694,- per maand. En voor een tweepersoons appartement   € 532,- per maand. Water en elektra zijn voor eigen rekening. Verder komen er nog servicekosten bij van € 51,06.

Inschrijven mét kinderen als spoedzoeker voor Middelburg

LET OP: Je kunt bij het inschrijven specifiek kiezen dat je je inschrijft als spoedzoeker voor Middelburg, waarbij je kunt aangeven dat je met kinderen wil wonen. Je komt dan ook alleen in aanmerking voor woonruimte in Middelburg, want in al onze tijdelijke woonruimtes zijn inwonende minderjarige kinderen absoluut niet toegestaan. Bij je reactie op de woonruimte kun je eventueel een extra toelichting geven.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod