Huurwoning Lochem


tijdelijk verhuur Leegstandwet

Gerrit Naefflaan 8

Samenvatting

Knusse woning uit begin 20e eeuw Deze hartstikke leuke witte woningen zijn al oud. Ze zijn gebouwd in 1906 en… Meer informatie ↓
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1906
m2
61
kamers
0
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Knusse woning uit begin 20e eeuw

Deze hartstikke leuke witte woningen zijn al oud. Ze zijn gebouwd in 1906 en dus al meer dan een eeuw oud. Maar ze zijn dus geweldig voor mensen die op zoek zijn naar een woning met een unieke uitstraling. Je kunt gratis parkeren in de straat en ze zijn voorzien van een schuurtje voor de stalling van je fiets, step, brommer, speed pedelec of gewoon je tuinstoeltjes.

Wij mogen de woning tijdelijk verhuren via de Leegstandwet, hetgeen inhoudt dat we je de garantie geven dat je er 6 maanden kunt wonen. Dus je bent deze winter (en lente) verzekerd van een leuk dak boven je hoofd!

Wat is er in Lochem te doen?

Lochem heeft een historisch binnenstadje en telt veel horecagelegenheden. De gemeente telt ook veel landgoederen en kastelen. Ook het VVV kantoor, een van de oudste van Nederland, kan je bijzonder veel informatie geven over de omgeving en de evenementen. Lochem is gesitueerd tussen veel bossen en er zijn dan ook tal van wandelroutes te vinden in de omgeving.


Meer weten? Kijk vooral even onderstaand filmpje:


Wat kost het om te wonen in Lochem via Interveste?

Als je alle documenten hebt aangeleverd en je komt in aanmerking voor een bezichtiging dan krijg je van ons een tijdelijke contract op basis van de Leegstandwet. Dat betekent dat je hier minimaal 6 maanden mag wonen voor het huurbedrag van € 525,- per maand. Er komen geen servicekosten bij. Je kunt hier ook Huurtoeslag voor aanvragen bij de Belastingdienst, waarmee je maandelijkse kosten nog verder worden verlaagd (mits je hier recht op hebt).

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod