Huurwoning Lochem

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Gerrit Naefflaan

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Lochem We hebben een perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare woonruimte in… Meer informatie ↓
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1906
m2
78
kamers
2
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Lochem

We hebben een perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare woonruimte in Lochem. Per direct hebben wij meerdere woningen beschikbaar. 

Knusse woning uit begin 20e eeuw

Deze leuke woningen hebben een geschiedenis. Ze zijn gebouwd in 1906 en dus al meer dan een eeuw oud. Maar het is dus een perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een woning met een unieke uitstraling.

De woningen hebben een opervlakte van ongeveer 78 m², twee kamers, genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur en ze zijn voorzien van een tuin met schuurtje voor de stalling van je fiets.

Wat is er in Lochem te doen?

Lochem heeft een historisch binnenstadje en telt veel horecagelegenheden. De gemeente telt ook veel landgoederen en kastelen. Ook het VVV kantoor, een van de oudste van Nederland, kan je bijzonder veel informatie geven over de omgeving en de evenementen. Lochem is gelegen tussen veel bossen en er zijn dan ook tal van wandelroutes te vinden in de omgeving.

Meer weten? Kijk vooral even onderstaand filmpje:


Wat kost het om te wonen in Lochem via Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijke contract op basis van de Leegstandwet. Dat betekent dat je meer zekerheid hebt en hier minimaal 6 maanden kan wonen.

Maandelijks betaal je € 525,- per maand. Er komen geen servicekosten bij. Goed om te weten: je kunt hier ook Huurtoeslag voor aanvragen bij de Belastingdienst, waarmee je maandelijkse kosten nog verder worden verlaagd (mits je hier recht op hebt).

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod