Huurwoning Boxtel


tijdelijk verhuur Leegstandwet

Achterberghstraat 20

Samenvatting

In Boxtel komt studio beschikbaar in De Molenwiek, een voormalig woon-zorgcentrum. De instapklare studio's zijn tijdelijk te huur.  Als je… Meer informatie ↓
€ 355,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1970
m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In Boxtel komt studio beschikbaar in De Molenwiek, een voormalig woon-zorgcentrum. De instapklare studio's zijn tijdelijk te huur. 

Als je hier komt wonen krijg je de beschikking over een eigen ruimte: een woon/slaapkamer, doucheruimte met toilet en klein keukenblokje. De studio kent een totale oppervlakte van ca. 20m². 
Alle beschikbare ruimtes zien er netjes uit en zijn voorzien van raam- en vloerbekleding.

Ruimtes in en om het pand

Ook is er een binnentuin aanwezig. Wanneer je wil koken kun je de daarvoor bestemde gezamenlijke ruimte gebruiken.

Gratis parkeergelegenheid vind je rondom het voormalige verzorgingshuis. Bushaltes zijn op loopafstand en station Boxtel bereik je binnen 10 minuten fietsen.

Wonen in Boxtel

De Molenwiek is gelegen aan de rand van de naoorlogse wijk Selissenwal in Boxtel. In deze wijk vind je een winkelcentrum met een breed aanbod aan winkels, zoals een supermarkt, bloemenzaak, kapper en kledingzaak.

In slechts twee minuten rijden zit je op de snelweg richting 's-Hertogenbosch of Eindhoven. Belangrijke voorzieningen zoals een winkelcentrum en openbaar vervoer bereik je gemakkelijk te voet. Of pak de fiets en rij in 10 minuten naar NS station Boxtel om de trein te pakken.

Wat betaal je voor deze studio in Boxtel

Voor een studio betaal je maandelijkse huurprijs van € 355,- en een vast bedrag van € 71,50 aan servicekosten voor gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Wonen in Boxtel

Al jarenlang beheert Interveste in Boxtel op zeer verschillende locaties woonruimtes. Dit gaat van gezamenlijke woonruimtes (in de vorm van kamers) tot vrijstaande huizen. Ook beheren we zowel antikraak woningen als tijdelijke huurwoningen in Boxtel.

Algemene informatie Boxtel

Boxtel is een zeer actieve gemeente en er vinden regelmatig activiteiten en festivals plaats. Zowel in het centrum als in de buurten of parken wordt van alles georganiseerd. De gemeente telt momenteel iets meer dan 24.000 inwoners.

Geschiedenis Boxtel

Al duizend jaar Boxtel Het oudste document waarin er melding wordt gemaakt van de plaats stamt uit 1100. Toen werd Boxtel geschreven als Buxtel of Buchestelle.

Kasteel Stapelen

Ook erg oud is Kasteel Stapelen. Het ligt aan de rand van het centrum en is toegankelijk via het naastgelegen park. Het kasteel werd rond 1300 gebouwd en werd tot vrij recent bewoond door een tiental paters Assumptionisten.

Heilig Bloedprocessie Boxtel

Boxtel is lokaal ook erg bekend om de Heilig Bloedprocessie. Het verhaal van de bloedprocessie startte al eeuwen terug. Een van de priesters stootte rond het jaar 1380 een kelk met wijn om. De vlekken die die wijn veroorzaakte gingen nooit meer uit de kleden die eronder lagen. Op zijn sterfbed gaf de priester aan de kasteelheer door wat er was gebeurt en sindsdien zouden de doeken getoond worden aan het publiek.

Jaarlijks probeert een grote groep vrijwilligers deze Heilig Bloedprocessie opnieuw te vieren. Het is een grote optocht waarbij iedereen verkleed is end eel neemt aan deze stoet. Helaas, door regenval komt het regelmatig voor dat de optocht niet door kan gaan. De kleding die wordt gedragen schijnt kwetsbaar te zijn. Als de optocht wel doorgaat, loopt heel Boxtel uit.

Huren in Boxtel

Naast de antikraakwoonruimtes verhuurt Interveste ook woonruimte in Boxtel. Zo zijn er vrijstaande huurwoningen maar ook kamers. Deze kamers bevinden zich in grote panden. Vaak zijn dit schoolgebouwen of voormalige zorginstellingen. Een paar voorbeelden zijn het pand Lindenlust, Şefkat of een oude zorglocatie aan de Albinonistraat. De huurprijzen van Boxtel voor sociale huurwoningen liggen rond de 600 euro per maand. Huurhuizen uit de private sector kosten maandelijks bijna 1300 euro.

Uitgelicht aanbod