Tijdelijk verhuur Leegstandwet Achthuizen

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Achthuizen wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Appartement in het gemoedelijke Achthuizen Ooit, toen ze de naam bedachten, stonden er acht huizen. Maar op dit moment telt… Meer informatie ↓
€ 350,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1971
m2
46
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Appartement in het gemoedelijke Achthuizen

Ooit, toen ze de naam bedachten, stonden er acht huizen. Maar op dit moment telt het dorpje Achthuizen ruim 500 woningen en appartementen. En één van die appartementen krijgen wij beschikbaar. Grootste voordeel? Het is tijdelijke verhuur, dus je hebt veel lagere maandlasten dan het geval is bij andere huurwoningen.

Hoe ziet het appartement eruit?

Het appartement bevindt zich op de begane grond, dus je hoeft geen trappen te lopen. De woonoppervlakte is bijna 50m² en dus genoeg om in je eentje of samen te wonen. Je kunt vanuit de woonkamer met de terrasdeur naar buiten om lekker in het zonnetje te zitten. Je hebt geen grote tuin, maar kunt er wel een tuinsetje in kwijt.

Wat is er in Achthuizen te doen?

Daar gaan we niet moeilijk over doen: je vindt er rust. Er is geen grote bedrijvigheid, maar wel veel ruimte en er heerst een gemoedelijk dorpse sfeer. Wil je betaalbaar wonen en in de stad werken? Het centrum van Rotterdam is 40 minuten rijden. Wie weet is dat de overweging waard?

In Oude-Tonge of Ooltgensplaat, de nabijgelegen dorpjes, zijn de AH en PLUS supermarkten te vinden. Extra tip van ons: op 5 minuten fietsen kun je verse frietjes kopen bij Hetty's Verse Friet (maar liefst 1700 reviews op Google).

Er is een bushalte in het dorp voor diensten 735 en 635. Maar een auto kan wellicht handiger zijn als je veel moet reizen.

Wonen op Goeree-Overflakkee

Het eiland wordt ten onrechte vaak Zeeland genoemd door buitenstaanders, maar het hoort echt bij Zuid-Holland. Het wordt zomers volop bezocht door toeristen vanwege de schoonheid van het landschap en je bent binnen een mum van tijd in Noord-Brabant, Rotterdam of (dus toch) Zeeland. Bekijk zeker deze dronebeelden als je een beter idee wil krijgen van het eiland of de extra foto's die gemaakt zijn in de buurt van Achthuizen.

Gapph VastgoedbeheerDe schoonheid van Goeree-Overflakkee

Kosten voor het appartement in Achthuizen

Je betaalt per maand € 350,- aan huur. Het mooie is dat je, als je hiervoor in aanmerking komt, huurtoeslag kunt aanvragen die kan oplopen tot over de € 130,- per maand. Laat die kans dus niet liggen.

De huur van dit appartement is exclusief gas, water, licht en er komt een klein bedrag bij voor de servicekosten. Die bedragen € 9,23.

Hou er rekening mee, dat net zoals bij al ons andere aanbod, de huur van dit appartement tijdelijk is. Maar het is wel voor minimaal 6 maanden!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod