Antikraak Zevenbergen

woning antikraak

Burgemeester Vogelstraat

Samenvatting

Dit ruime vrijstaande herenhuis beschikt over maar liefst vijf slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, knusse keuken, nette badkamer, sanitaire voorzieningen en… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1930
m2
164
kamers
7
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Dit ruime vrijstaande herenhuis beschikt over maar liefst vijf slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, knusse keuken, nette badkamer, sanitaire voorzieningen en een voor- en achtertuin.
Parkeren kan gratis voor de deur. Een treinstation ligt op een paar honderd meter.

Je komt op fietsafstand van het centrum van Zevenbergen te wonen. Een supermarkt is zelfs op loopafstand te bereiken. In de straat wonen voornamelijk senioren, die behoefte hebben aan rustige buren een leefbare omgeving.

Openbaar vervoer Zevenbergen

Zevenbergen ligt bij Breda, Klundert en Etten-Leur. Op Loopafstand ligt NS station Zevenaar. Je kunt hier met de trein naar Dordrecht en Rotterdam of juist de andere richting in naar Roosendaal en Antwerpen. Met de bus kun je naar Breda

Kosten antikraakwoning Zevenbergen

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Let op! We zoeken vanwege de grootte van het huis specifiek naar 2 bewoners. We hebben van elke woning een eigen inschrijving nodig en een volledig persoondossier.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod