Antikraak Wieringerwerf

woning antikraak

Noorderkwelweg

Samenvatting

Een geweldige kans voor een ieder die ooit in een boerderij wilde wonen. Je kunt in deze grote boerderij in… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1948
m2
120
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Een geweldige kans voor een ieder die ooit in een boerderij wilde wonen. Je kunt in deze grote boerderij in Wieringerwerf al wonen voor € 105,- per maand per persoon!

Meer over Wieringerwerf

Wieringerwerf is een dorp in de polder Wieringermeer in de gemeente Hollandse Kroon (in de kop van) Noord-Holland. Het dorp is relatief jong want pas in 1931, nadat de polder was drooggelegd, begon men aan de bouw van het dorp met winkels, woningen, kerken en scholen.

Bekijk ook deze prachtige beelden van het buitengebied van Wieringerwerf eens:

Gapph VastgoedbeheerBuitengebied Wieringerwerf

Over de woning

Deze antikraak woning is een vrijstaande woonboerderij met 4 slaapkamers, ruime woonkamer, keuken, badkamer en eigen oprit. De woning is omgeven door een flink aantal hectare grond waar je heerlijk kan genieten van de rust om je heen.

De antikraakboerderij is gelegen in een rustige, groene omgeving. Een winkelcentrum en overige voorzieningen zijn met de fiets of auto te bereiken. Diverse uitvalswegen en de snelweg A7 zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Voor deze unieke woning zijn wij op zoek naar twee mensen die gaan samenwonen.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod