Antikraak Weert

woning antikraak

Bassin

Samenvatting

Woonruimte centrum Weert Deze woonruimte ligt in het centrum van Weert boven een voormalige horecalocatie. Via de trap kom je… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
m2
140
kamers
5

Meer informatie

Woonruimte centrum Weert

Deze woonruimte ligt in het centrum van Weert boven een voormalige horecalocatie. Via de trap kom je op je eigen verdieping waar dit grote appartement zich bevindt. Deze woonruimte telt 4 slaapkamers en een centrale woonkamer. Uiteraard heb je een keuken en toilet en badkamer tot je beschikking. Ook kun je op het grote dakterras genieten van de zon als die over Weert straalt.

Wat kun je in de omgeving doen

De woning bevindt zich in het centrum van Weert, een leuk stadje met zo'n 45.000 inwoners, dat veel te bieden heeft. Dit is mede doordat Weert echt een bourgondische plek is.

Verder is er rondom Weert veel natuur te vinden waar je heerlijk van de buitenlucht kunt genieten. Weert is meerdere keren uitgeroepen tot groenste regio en groenste stad van Nederland en zelfs van Europa.

De supermarkt ligt op een paar honderd meter afstand van het appartement, net zoals eigenlijk alle winkels en restaurants wel in de buurt te vinden zijn.

Reizen vanaf en naar Weert

Weert ligt vlak naast de A2 waarmee de verbinding Maastricht naar Eindhoven (en verder naar het noorden gemakkelijk is met de auto. Het treinstation in Weert stamt al uit 1879 (het huidige gebouw stamt uit 2014) en maakt de verbinding met Eindhoven, Maastricht en zelfs Enkhuizen ook met openbaar vervoer zeer makkelijk.

Wat kost antikraak wonen in Weert bij Interveste?

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 100,- per persoon per maand, als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 150,- per maand. De bedragen zijn exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod