Antikraak Velp

kamer antikraak

Generaal de Bonsweg

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Velp Op zoek naar een betaalbare, unieke woonruimte in de buurt van Nijmegen? Lees dan snel… Meer informatie ↓
€ 300,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1938
m2
50
kamers
2

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Velp

Op zoek naar een betaalbare, unieke woonruimte in de buurt van Nijmegen? Lees dan snel verder!

Hoe ziet de kamer in Velp eruit?

We hebben in het gebouw meerdere ruime kamers. De oppervlaktes van de ruimtes zijn ongeveer 50m². De sanitaire voorzieningen in het pand deel je met je buren. Gezamenlijk bewaken jullie deze voormalige kazerne tot onze opdrachtgever een nieuwe bestemming heeft gevonden voor het pand.

Heb je een auto? Dan kun je deze in de directe omgeving parkeren.

Geschiedenis van de kazerne

De Generaal De Bonskazerne in Grave is een voormalige legerkazerne. Andreas de Bons was een generaal-majoor die een belangrijke rol speelde bij de verdediging van de stad Grave tegen de Fransen in 1794.

De kazerne werd kort voor de Tweede Wereldoorlog gebouwd en kon plaats bieden aan 1.200 militairen. Maar voordat ze daadwerkelijk hun intrek konden innemen, vielen de Duitsers ons land binnen werd het bezit van de Duitsers. Na de oorlog bood de kazerne onderdak aan uiteenlopende bewoners. Aan militairen natuurlijk, maar ook asielzoekers en tegenwoordig ondernemers én... bewoners van Gapph!

De ligging en bereikbaarheid van Velp

Dit historische gebouw is een Rijksmonument en ligt aan de rand van Grave. Met de auto zit je in 30 minuten in Nijmegen en bij de Duitse grens. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nabije omgeving, je zit namelijk met 6 minuten fietsen al in het centrum van Grave.

Reis je met het openbaar vervoer? Op loopafstand van het gebouw vind je een bushalte waar lijn 99 stopt. Op 8 km afstand van je NS-station Wijchen en op 10 km Cuijk en Ravenstein.

Wat kost wonen in Velp bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten zijn € 300,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod