Antikraak Valkenswaard

woning antikraak

De Wilde Wingerd

Samenvatting

Antikraakwoning in Valkenswaard beschikbaar! Zoek je een keurige antikraakwoning in Valkenswaard? Gevonden. Het gaat hier om een bovenwoning. In de… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
m2
50
kamers
3
 •   Parkeergelegenheid
 •   Tuin
 •   Berging

Meer informatie

Antikraakwoning in Valkenswaard beschikbaar!

Zoek je een keurige antikraakwoning in Valkenswaard? Gevonden. Het gaat hier om een bovenwoning. In de leuke buurt wil je zeker wonen.

Hoe ziet de woning eruit?

De woning beschikt over een woonkamer, een slaapkamer en is uiteraard voorzien van een keuken en sanitaire voorzieningen. Ook heb je een nog een kamer die je zou kunnen gebruiken als kantoor, inloop kledingkast of een sportruimte. Via een deur in de woonkamer kun je ook nog jouw eigen achtertuin betreden, waar je deze zomer lekker van kunt genieten. 

Openbaar vervoer rondom te woning

Op nog geen 5 minuten loopafstand van de woning vind je een bushalte. Met de bus bereik je met gemak de omliggende steden. Ook sta je met de auto binnen een half uurtje in het centrum van de bruisende stad Eindhoven. 

Leuke fietsroutes

Ben je een fietsliefhebber? Er liggen diverse fraaie natuurgebieden om de hoek die mooie fietsroutes bieden. Om je fiets te stallen is er een algemene berging waar alleen de bewoners van de beneden- en bovenwoningen toegang tot hebben.

Over Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard ligt onder de rook van Eindhoven en grenst aan onze zuiderburen, België. Het centrum van Valkenswaard ligt op loopafstand van de woning en daar zijn diverse lunch-/eetcafés en vele winkeltjes te vinden.

Ook ligt er om de hoek van jouw woning een winkelcentrum met o.a. een supermarkt en diverse leuke winkels. Valkenswaard is een enorm veelzijdige gemeente waar natuurliefhebbers, culinaire fijnproevers, funshoppers, uitgaanspubliek en sportievelingen veel plezier kunnen beleven.

Daarnaast worden er regelmatig diverse evenementen georganiseerd die zich in en rond het centrum van Valkenswaard afspelen. Zo is er jaarlijks het bloemencorso in Valkenswaard wat veel bezoekers trekt.

Bekijk het zelf!

Gapph VastgoedbeheerBloemencorso Valkenswaard

Wat zijn de maandelijkse kosten?

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 140,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra. Met aanvullende servicekosten van € 2,84 per maand, Een koopje dus.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Huurwoning Valkenswaard

Het Noord-Brabantse Valkenswaard ligt in de Nederlandse Kempen. Het vormt sinds 1934 samen met Dommelen, Borkel en Schaft een gemeente. Valkenswaard is vooral een woonplaats voor forenzen die in België of Eindhoven werkzaam zijn.

Inwoners Valkenswaard

In 1440 woonden in Valkenswaard (destijds werd het Wedert genoemd) slechts 600 mensen in 135 huizen. Inmiddels zijn dat er ruim 30.000. 30% is tussen de 45 en 65 jaar oud en daarmee het sterkst vertegenwoordigd. Er wonen iets meer vrouwen dan mannen in het dorp.

Weetjes over Valkenswaard

 • Valkenswaard telt al jarenlang de meeste kroegen per inwoner van Nederland.
 • Valkenswaard kent twee uitgaansgelegenheden: De Statie en de Markt
 • De koopavond in Valkenswaard is op vrijdag
 • Een bewoner uit Valkenswaard heet Valkenswaardenaar
 • Miel Pijs voetbalde bij PSV en komt uit Valkenswaard
 • In september is het jaarlijkse bloemencorso
 • Het zwembad in Valkenswaard is genoemd naar de oorspronkelijke naam van de plaats "De Wedert".
 • Voor de duurste huurwoning op Funda.nl en Huurwoningen.nl betaalde je afgelopen jaar € 12.500 per maand.
 • Brabantia, bekende van allerlei keukenartikelen e.d. is gevestigd in Valkenswaard

Handige links Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard
VVV Valkenswaard
Centrum Valkenswaard

Uitgelicht aanbod