Woning antikraak Uitgeest

Helaas!
Deze antikraakwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Antikraakwoning in Uitgeest

Samenvatting

Op korte termijn komt een woning beschikbaar in het Noord-Hollandse Uitgeest. Het gaat hier om een benedenwoning.Over deze woonruimte Deze… Meer informatie ↓
anno
1956
m2
70
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Op korte termijn komt een woning beschikbaar in het Noord-Hollandse Uitgeest. Het gaat hier om een benedenwoning.

Over deze woonruimte

Deze uitermate gunstig gelegen beneden- en bovenwoningen hebben een woonoppervlakte van om en nabij de 70m². De verschillende ruimtes bestaan uit een woonkamer, twee slaapkamers, een aparte keuken en een badkamer plus een apart toilet. Wat ook nog een prettige bijkomstigheid is, is dat er ruime parkeergelegenheid is voor de deur. De benedenwoningen beschikken ook over een tuintje.

Over de omgeving

De beneden- en bovenwoningen zijn dichtbij gelegen ten opzichte van de openbare vervoersmogelijkheden. Zo is het maar 5 min. lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte. Ook het treinstation van Uitgeest bevindt zich op 5 min. loopafstand van de woningen. Uitgeest heeft een rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam wat er voor zorgt dat woon- en werkverkeer gemakkelijk mogelijk is.

Verder ben je van alle gemakken voorzien in de omgeving van de beschikbare woonruimtes. De supermarkt vind je op enkele minuten loopafstand. Woon jij graag in de omgeving van sportvoorzieningen? Ook dan zit je hier op de perfecte plek. Zo is er een sport- en tenniscentrum om de hoek van de straat en kun je wandelend naar het openluchtzwembad van Uitgeest.

Geniet je liever wat meer van de natuur in de omgeving? Ga dan eens een kijkje nemen bij het Uitgeestermeer. Hier huur je een bootje in de jachthaven en kun je genieten van een heerlijk boottochtje op het water. Het strand van Heemskerk ligt op ongeveer 30 minuten fietsen van Uitgeest.

Over de kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Gapph VastgoedbeheerUitgeest en Zwaansmeer van boven

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod