Antikraak Udenhout

kamer antikraak

Slimstraat

Samenvatting

Er komen kamers beschikbaar in een prachtig monumentaal pand. Het betreft hier een voormalig klooster met een uitgestrekte groene tuin… Meer informatie ↓
€ 271,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1900
m2
35
kamers
3

Meer informatie

Er komen kamers beschikbaar in een prachtig monumentaal pand. Het betreft hier een voormalig klooster met een uitgestrekte groene tuin die perfect is voor een rustgevende avondwandeling. In het pand zelf heb je meerdere kamers op de begane grond, een eigen badkamer en toilet tot je beschikking. Hiernaast kun je gebruik maken van de grote keuken die je met een medebewoner zult delen.

Gapph VastgoedbeheerAntikraak in Udenhout

Over de locatie

Het pand ligt in het centrum van Udenhout, aan het einde van de straat vind je de winkelstraat met verschillende leuke winkels, restaurantjes en terrasjes. Je kunt even snel een boodschap halen bij een van de supermarkten die zich op loopafstand van het pand bevinden. Ook heb je een keurslager en een bakkerij om de hoek. Je bent met de auto binnen een kwartier in Oisterwijk en ook met het OV kun je alle kanten op. Met een bushalte zo goed als voor de deur kun je een directe bus pakken richting Tilburg voor een heerlijk avondje stappen.

Historie van het pand

In 1900 begon de bouw van dit pand als een huis en school voor de fraters in Tilburg. Dit initiatief was in gang gezet door pastoor Petrus van de Wal. Op 2 mei 1901 werd het pand voor het eerst betrokken door de fraters. Vanaf die tijd zorgden de fraters in de Petrusschool voor katholiek onderwijs en waren ze volop betrokken bij de Udenhoutse samenleving. Ondanks dat de communiteit officieel was opgeheven in 1984 bleven de fraters nog woonachtig in het pand. Leefgemeenschap De Vuurhaard werd opgericht en vestigde zich vanaf 1988 in het voormalige klooster. Hier hebben de fraters zich de afgelopen 20 jaar ingezet voor vluchtelingen. Eind 2019 stopte deze opvang en ook het vluchtelingencafé is inmiddels gesloten.

Over de kosten

Voor slechts € 271,- per persoon per maand kun je hier wonen. Gas, water en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen. De voorkeur voor deze woning gaat uit naar 2 personen die hier willen samenwonen.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod