Antikraak Sassenheim

woning antikraak

Geelhoornstraat

Samenvatting

Over deze woning In 'Sassem' is deze mooie antikraakwoning beschikbaar. De woonruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 62 m² en… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
m2
62
kamers
2
  •   Tuin

Meer informatie

Over deze woning

In 'Sassem' is deze mooie antikraakwoning beschikbaar. De woonruimte heeft een
oppervlakte van ongeveer 62 m² en beschikt onder andere over een woonkamer, keuken, badkamer en één slaapkamer. 

Deze woonruimte is een prima keuze als je groene vingers hebt, want je krijgt een heerlijke tuin tot je beschikking. Ook als stel is het een prachtige kans om te starten in deze woning. De woonruimte mag uiteraard ook alleen bewoond worden.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt er jaarlijks nog steeds het bloemencorso plaats.

Bereikbaarheid

Grote steden zijn met de trein gemakkelijk bereikbaar. Je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Gapph VastgoedbeheerSassenheim van boven

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding van deze woning bedraagt € 100,- per persoon, per maand. dit is exclusief gas, water en elektra. Mocht je hier graag alleen willen wonen betaal je € 150,- per maand. Tevens betaal je klein bijkomend bedrag van € 9,35,- aan servicekosten.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod